Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe Set Up voor Computer Gebruikers Acceptatie Testen
Bedrijven gebruiken Computer Gebruikers Acceptatie Testen ( UAT ) om ervoor te zorgen dat hun producten en diensten goed werken voorafgaand aan de implementatie . Vaak geassocieerd met technologie lanceringen , kan het identificeren glitches , bugs en bloot verwarrend of inadequate processen die anders misschien onopgemerkt blijven . UAT kan worden toegepast op elke dienst , bedrijf of een product als een " generale repetitie voor de opening 's nachts . " Bij regelmatig gebruik , kan het op te slaan bedrijven geld , tijd , ergernis en schaamte , die ook kan dienen om een ​​zakelijke reputatie te beschermen . Instructies
1

Bepaal de doelstellingen testen voor uw project en zorgen ervoor dat ze meetbaar . Document en prioriteren van elke doelstelling , zodat u takenlijsten geassocieerd met elk punt kan maken . Destilleren van de belangrijkste punten en uitbreiden op hen met de juiste medewerkers . Onder iedereen in de organisatie die heeft gewerkt aan het project en het verkrijgen van input van alle personeelsleden . Kopen van 2

Ervoor zorgen dat iedereen aan het project testteam begrijpt wat zijn of haar rol is . Ontwerp een organigram te verwijzen naar , zodat elke taak wordt gedekt . Onder meer een rapportage hiërarchie met wat , wie en wanneer soorten informatie om te helpen bij het ​​definiëren van het testproces . Bijvoorbeeld , bepalen hoe de problemen , die zal worden toewijzen problemen te melden , hoe ze zullen worden ingedeeld , wie zal hen rapporteren en wanneer ze nodig zijn . Wijs een teamvergaderingen schema.
3

Definieer de testprocedure . Organiseert het team zodat het de testen doelstellingen goed . Bepalen wat de testomgeving is , en het gescheiden van de ontwikkeling of productie omgeving als mogelijk te maken . Onder andere een aparte database , webserver en applicatie server indien nodig. Ontwerp een expliciete procedure code verplaatsen naar en van de testomgeving . Zorg ervoor dat de exacte procedure wordt begrepen en opgevolgd . Werken met het ontwikkelteam te zorgen dat nieuwe versies van de broncode worden geïdentificeerd .
4

Beoordeling aspecten van de web- applicatie die specifiek zijn voor de gebruikerservaring zijn . Bijvoorbeeld , bepalen hoe gemakkelijk het is het om te navigeren door de webapplicatie . Zorgen dat het duidelijk is voor elk niveau van de gebruiker welke acties beschikbaar zijn . Controleer de aanvraag pagina voor een adequate lettergroottes en kleuren . Laat naar manieren om terug te verwijzen naar pagina's die moeten worden aangepast . Bijvoorbeeld , wanneer gebruikers nodig hebben om informatie te veranderen , moet er een makkelijke manier om dat te doen zonder dat u alle gegevens verloren eerder invoeren .
5

Include performance load testen in het project . Simuleren hoe gebruikers de webapplicatie kunnen gebruiken . Pas de parameters van de toepassing om te waarborgen dat de balans belasting bestaat. Test de beveiliging van de webapplicatie , zodat het veilig is tegen hackers , zowel extern als intern . Mogelijke bedreigingen moeten worden gepland voor en door beveiligingsspecialisten aangepakt .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Video Hosting Server 
·Toepassingen van Computer Fore…
·Hoe een vaste lijn op een PC A…
·Hoe bekijkt een Mac harde schi…
·Hoe maak je een computer Cross…
·Wat is het verschil tussen WPA…
·De voordelen van Computer Netw…
·SWOT-analyse van Computer Netw…
·Belang van Computer Multimedia…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Synchronisatiefout 10.061 
·Overzicht van de hardware hebt u nodig v…
·DD - WRT Vs . Linksys 
·Wat zijn alle nummers op de bodem van mi…
·Hoe te vertellen als een draadloze Is ve…
·De M - bus protocol 
·Instructies voor het aansluiten op een n…
·Hoe het opzetten van een elektronische D…
·DIY Wireless Booster 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com