Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Toepassingen van Computer Forensics
Computer forensics is een gebied van bezig met de digitale extractie en analyse van latente informatie studie . Terwijl een relatief nieuwe wetenschap , computer forensics heeft een reputatie voor het kunnen bewijzen dat zou niet voor vergoeding in aanmerking zou zijn geweest , zoals e-mails , tekstberichten en toegang tot documenten onthullen . Hoewel veel mensen beseffen het niet , zijn hun computers opnemen elke toetsaanslag , toegang tot bestanden , website , e-mail of wachtwoord . Hoewel dit een bedreiging van doet ' hackers ', het is deze latente informatie die wordt gebruikt in een toenemend aantal manieren . Criminele

Computer forensics
wordt in de volksmond gebruikt in strafzaken . Computer forensics analyse kan bewijzen dat er een misdrijf is gepleegd , of dat misdaad betrokken computers rechtstreeks of niet bieden . Bewijs kan in de vorm van een document , een e-mail , een instant message , een chatroom of een foto . Dit wordt vaak gezien in drugszaken , stalking , seksuele intimidatie , seksuele uitbuiting , afpersing , ontvoering en zelfs moord gevallen .
Binnenlands

Computer forensics
speelt ook vaak een rol voor binnenlandse gevallen en is over het algemeen gericht op het bewijs van ontrouw . Voorbeelden hiervan zijn hersteld e-mails , chat room transcripties , instant messaging en foto's .
Veiligheid

Het Centrum voor Computer Forensics meldt dat 92 procent van alle zakelijke documenten en records worden digitaal en dat, hoewel hackers worden vaak gezien als een bedreiging voor de veiligheid , in werkelijkheid grotere risico's zijn te vinden binnen een bedrijf opgeslagen . Voorbeelden hiervan zijn diefstal van intellectueel eigendom ( zoals klantenlijsten , nieuwe ontwerpen , bedrijf financials of handelsgeheimen ) en verduistering . Het feit is dat als een persoon is alleen met een computer voor minder dan vijf minuten , het is genoeg tijd om een harde schijf op een verwisselbaar opslagapparaat kopiëren .
Interne

Er zijn veel toepassingen van computer forensics die binnen bedrijven bestaan ​​om computergebruik te controleren . Terwijl wat er wordt gecontroleerd mogen niet onwettig zelf , het is bijgehouden , want dit is " illegaal " binnen de grenzen van het bedrijf . Bijvoorbeeld , veel bedrijven hebben " acceptable use policies ", wat betekent het beleid persoonlijk gebruik van de computers verbieden . Bekende voorbeelden van aanvaardbaar gebruik schendingen omvatten online winkelen , surfen op internet , online gokken , persoonlijke e-mails en instant messaging of chats .
Marketing

Computer forensics
wordt ook gebruikt in de marketing . Voorbeelden hiervan zijn te zien op Amazon.com als aanbevelingen worden verstrekt , of " Just for you " uit de iTunes Store . Wanneer een persoon een website bezoekt , wordt een geheugen van die website geplaatst in het geheugen van de computer . Elke site heeft verschillende meta - codes die zijn ingesloten in; meta - tags zijn een of twee woord beschrijvingen van de inhoud van de site . De advertenties die persoon ervaart zijn afgestemd op de meta - tags van de bezochte sites , vergelijkbaar met een demografische doelgroep .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe Computer Inventaris Beheer…
·Hoe het opzetten van een Dedic…
·Hoe kom ik in een BT Thuis Hub…
·Types van GPS Tracking Devices…
·Hoe maak je een loopback-adres…
·Hoe maak je een Widcomm Blueto…
·Hoe te lager uw MTU 
·TS-gateway Prestatie 
·Hoe om tekstberichten te krijg…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een draadloze computer modem…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe Computer Draadloze verbindingen Verb…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik Bedraad de Groene en Rode Tel…
·Hoe je router -instellingen Toegang zond…
·Soorten ASUS Wireless Security 
·Hoe maak je een Storage Area Network ins…
·Hoe de MBPS van uw router wijzigen 
·Hoe stel ik een server naar client -netw…
·Hoe te Yum gebruiken Met Websense 
·Hoe te gebruiken mijn Wi - Fi laptop 
·Hoe de Netgear 834G router gebruiken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com