Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> FTP en Telnet >> Content
Synchronisatiefout 10.061
Veel software programma's profiteren van het internet door het houden van belangrijke gegevens en informatie die is opgeslagen op een server die toegankelijk is door de gebruikers van meerdere computers als ze nodig hebben om het programma te gebruiken . Om deze programma's goed te laten werken , moet de informatie of de gewijzigde instellingen op een computer worden gesynchroniseerd met de informatie die is opgeslagen op het programma server . Fout 10061 treedt op wanneer er een probleem is met programma synchronisatie Fout 10061

Foutmelding
10061 is een veel voorkomende fout die verschijnt wanneer er een probleem met de verbinding tussen de computer van een gebruiker en een server die de gebruiker toegang probeert te krijgen via het internet . Dit bericht geeft aan dat de Transmission Control Protocol , of TCP , die informatie van de ene computer naar de andere levert problemen heeft goed werkt met de Internet -protocol of IP , die breekt de gegevens in pakketjes . Oorzaken van fouten 10.061 kan een verlies van de internetverbinding , firewall interferentie met een aansluiting of een drukke server .
Synchronisatie

Veel programma
dat de toegang tot een online server nodig vereisen synchronisatie ervoor te zorgen dat gegevens die u op de computer van een gebruiker weerspiegelt de gegevens in het programma op de online server . Gebruiker berichten in meerdere online message boards weerspiegelen het feit dat de fout 10061 is een veel voorkomend probleem dat verschijnt wanneer het proberen om gegevens te synchroniseren , te voorkomen dat de computer van de gebruiker toegang krijgt tot de gewenste server via het internet . Naast synchronisatie , kan foutmelding 10061 ook van invloed op het file transfer protocol of FTP , die nodig is om programma's te downloaden van een server naar een computer .
Resolutie

foutmelding 10061 is een onderwerp dat niet specifiek voor een programma dat internettoegang voor de synchronisatie vereist . Verschillende programma's die fout 10061 ervaren hebben verschillende procedures voor het oplossen van de foutcode . In sommige gevallen , het client-programma probeert toegang te krijgen van de online server herstarten kan het probleem oplossen . Sommige programma's vereisen het verwijderen van bepaalde bestanden of registry entries uit het telefoonboek om het probleem te verhelpen. Contact op met de software- ontwikkelaar om product - specifieke stappen te vinden aan het verlichten van foutmelding 10061 .
Andere voorkomende fouten

Synchronisatiefout
10061 is een van de vele voorkomende fouten die software programma's kunnen tegenkomen als internetconnectiviteit problemen ontwikkelen. Fouten 6801 of 6803 kan verschijnen als het client-programma communiceert via het internet , maar is niet goed geconfigureerd voor synchronisatie . Handmatig de synchronisatie-instellingen dat de uniform resource identifier of URI , correct kunnen deze problemen weg . Vergelijkbare foutcodes ook 11001 , "Host niet gevonden , " en 11004 , " Kan geen verbinding maken . "

Previous: Next:
  FTP en Telnet
·FTP protocol Definitie 
·Hoe het opzetten van een Telne…
·Hoe kan ik een FTP- programma …
·Hoe te File via SSH Shell toeg…
·Wat is Active FTP ? 
·Hoe maak je een FTP- server te…
·Hoe stel ik een e-mail via Tel…
·FDP Protocollen 
·Hoe te openen FTP in Windows V…
  Related Articles
Problemen met PPTP Connectiviteit Error …
Problemen met Linksys Fout : Niet aanges…
Hoe maak je een draadloze router om een …
Hoe kan ik een Dell Axim De USB Sync-kab…
Hoe maak je een Mac-adresboek Between a …
Hoe maak je een PC Sync Wirelessly 
Wat Is Error Correction & Detection ? 
Hoe te Audio & Video Sync tijdens het ki…
Hoe te berekenen de Block Error Rate 
  Netwerken Articles
·De uitdagingen van een Outdoor Distribut…
·Hoe maak je een Wireless Internet Modem …
·Hoe maak je een Cat5 Female Connector 
·Toegang krijgen tot de Autodialer 
·Hoe kan ik een Linksys WMB54G Gebruik 
·Aanbevolen specificaties voor een comput…
·Cisco Catalyst 3500 XL Fiber GBIC Specs 
·Hoe maak je een AD Account & Mailbox Ren…
·Hoe kan ik een Acer Aspire 6920 gebruike…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com