Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Soorten Wireless
Een draadloos netwerk is elk type netwerk dat de communicatie tussen elektronische apparaten , zoals mobiele telefoons of thuis computers vergemakkelijkt , zonder dat de assistent van kabels of draden . Terwijl de draadloze netwerken worden meestal geassocieerd met een cellulair netwerk , zijn er ook binnen-en commerciële draadloze netwerken . Draadloze netwerken zenden over een soort van elektromagnetische golven , zoals radiogolven , om de communicatie te leveren . Hoewel er drie verschillende soorten draadloze netwerken deze bijzondere categorieën kunnen elkaar overlappen of samen worden gebruikt om zowel zakelijk als persoonlijk gebruik beter te faciliteren . Wireless Personal Area Network ( WPAN ) op

Wireless Personal Area Networks
gebruiken applicaties die inherent persoonlijk in hun aard . WPAN's gebruik van instant en constante verbinding tussen twee apparaten die meestal binnen een straal van niet meer dan 30 meter. Algemeen gebruikt voor een Wireless Personal Area Network zou aansluiten van een draadloos toetsenbord op een computer terminal met behulp van een USB-verbinding .

Computers
die aansluiten op een nabijgelegen printer zonder de hulp van kabels en draden zijn met behulp van een Wireless Personal Area Network en Bluetooth-technologie maakt ook gebruik van WPAN's als het over connectiviteit een oordopje of andere handsfree apparaten met mobiele telefoon van een gebruiker . Twee verschillende mensen kunnen zelfs een belangrijk document van het ene apparaat naar het andere als ze binnen een korte afstand van elkaar met behulp van een Personal Area Network te delen .
Wireless Local Area Network ( WLAN ) op < br

Wireless > Local Area Networks werken veel op dezelfde manier een Personal Area Network gedraagt ​​, met het voorbehoud dat een WLAN heeft een groter gebied kan connectiviteit bieden aan . Een kantoorgebouw , ziekenhuis , universitair gebouw of een luchthaven zullen allemaal gebruik maken van WLAN's als er meerdere mensen toegang wilt krijgen tot hetzelfde netwerk toegang krijgen tot de gedeelde gegevens en bronnen . In het algemeen zal een WLAN hebben draadloze toegangspunten opgezet binnen het netwerk en deze punten ook af te bakenen waar de dekking bestaat en wat buiten dat netwerk omgeving.
Wireless Wide Area Network ( WWAN )

Wireless Wide Area Networks
pakken behoefte van een gebruiker om verbonden te blijven aan een bepaald netwerk zonder te blijven binnen een bepaalde grens . Cellulaire technologie maakt gebruik van een WWAN aan klanten aangesloten op het netwerk , zelfs als ze reizen buiten hun eigen stad te houden . E-mail en surfen op het web , zelfs wanneer u zich buiten van een Wi - Fi- of WLAN -netwerk , gebeurt bij het gebruik van een WAN .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een Wireless AirCa…
·Wat is een NetGear WEP ? 
·Hoe kan ik een ad hoc draadloo…
·Hoe maak je een USB Wireless A…
·Hoe maak je een Mac- adres te …
·Hoe maak je verbinding een Win…
·Definitie van Wireless LAN 
·Wat is het verschil tussen Wir…
·Hoe maak je een draadloze clie…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Voordelen & Nadelen van Ethernet Hubs & …
·Hoe de BCC Line lezen in een e-mail 
·Computer Crime Feiten 
·Hoe te repareren Uw Java 
·Hoe je grote bestanden uploaden Snel 
·Hoe gratis Cloud Doc Storage Krijg 
·Add-ons voor een CNC Router 
·Hoe te Winsock op Windows XP Repair 
·. Protocol voor ADSL 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com