Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe kan ik een Xbox Wireless Internet Adapter Merk
Het bouwen van een draadloze netwerkadapter voor de Xbox 360 lijkt misschien een moeilijke taak , maar zal een beetje kennis van netwerktechnologie en jargon maken het mogelijk om een dergelijke taak te bereiken . Dit proces is niet alleen zuinig voor mensen met een krap budget , maar het is ook een gratis bron van draadloze netwerken voor de Xbox 360 en de computer thuis . Wat je nodig hebt
Xbox 360-console
Airlink101 AP431W Super G Access Point draadloze router
Draadloos netwerk
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koop een Airlink101 AP431W Super G Access Point router, die online kunnen worden gekocht voor $ 20 tot $ 40. Het kan worden gebruikt als de primaire component voor het maken van de draadloze adapter voor de Xbox 360 . Kopen van 2

het netwerk informatie verzamelen uit je Xbox 360 . Toegang tot deze op uw afdeling systeeminstellingen en klik op de optie vier , dat heet , " Network Settings " . Klik op " Configure Network " . De informatie die u nodig zou automatisch moeten worden verstrekt zodra u dit deel van uw systeem te bereiken .
3

Noteer de informatie die wordt verstrekt door de afdeling netwerkinstellingen . Dit omvat het IP-adres , subnetmasker , gateway-adres en de primaire DNS -server . De verstrekte informatie zal toelaten om het opzetten van de Airlink101 AP431W Super G Point draadloze router , die uiteindelijk zal helpen uw Xbox 360 adapter te creëren .
4

Zoek een Ethernet-kabel en sluit deze tussen de Airlink101 AP431W Super G Point draadloze router en de Ethernet- poort van uw computer . Sluit het netsnoer voor de Airlink draadloze router en begin met het instellen het met de informatie die u hebt gekopieerd uit je Xbox 360 systeem netwerk .
5

Start het setup-proces als u gebruik maakt van een Windows-besturingssysteem . Ga eerst naar Configuratiescherm vervolgens Netwerkcentrum en , ten slotte , gaat u naar Netwerkverbindingen beheren . Klik met de rechtermuisknop op uw Ethernet- verbinding en klik op 'Eigenschappen'. Klik op " Internet Protocol Versie 4 " en klik nogmaals op de knop "Eigenschappen " .
6

Klik op de knop " Gebruik het volgende IP-adres " en typt u de volgende informatie die u zal toelaten om te stellen de Airlink draadloze router : IP -adres = 192.168.1.101 ; subnetmasker = 255.255.255.0 , de Airlink handleiding vertelt u om deze toe te passen voordat de nieuwe coördinaten zijn ingesteld op het einde . Klik op beide " OK " knop om af te sluiten .
7

Open een browservenster , zoals Internet Explorer , Safari of Firefox en typ 192.168.1.250 uit de handleiding van de Airlink draadloze router in de adresbalk bar . Druk op "Enter ", en dit zal brengen het wachtwoord dialoogvenster voor de Airlink draadloze router . De inlognaam en het wachtwoord is " admin ". Klik op de " Operating Mode " knop wanneer het u kost om het instellingenscherm Airlink .
8

Kies " AP Client " onder de sectie Operating Mode en druk op de knop "Toepassen" . De Airlink draadloze router zal herstarten , en wanneer je klaar bent , moet u de naam en het wachtwoord opnieuw in te voeren .

Druk 9 van de " Scan" knop onder de sectie draadloze netwerken en kiezen welke draadloze netwerk waarmee u wilt gebruiken en klik op "Apply " . De Airlink zal nu automatisch opnieuw opstarten .
10

Ga terug naar de knop Primary Setup , die je vervolgens zal voorzien van uw draadloze LAN- informatie .
11

Terug naar de admin password scherm en vervolgens haalt u de Ethernet-kabel en de macht die is aangesloten op de Airlink draadloze router . Wanneer het scherm verschijnt , stelt u het IP -adres en de DNS terug naar zijn automatisch in uw computernetwerk . Hiermee is de installatie voltooid .
12

Sluit de Airlink draadloze router op de Xbox 360 en de stekker in het stopcontact . De Xbox 360 moet nu in staat zijn om goed te functioneren als een draadloze component .

Previous: Next:
  draadloze routers
·De TrendNet Wireless Card maak…
·Hoe kan ik configureren van ee…
·Hoe het opzetten van een Cisco…
·Hoe maak je een 2Wire 1800Hg C…
·Hoe te WRT54GS Put in client-m…
·Hoe om gegevens van de ene com…
·Hoe installeer ik WRT54GS Derd…
·Hoe te gebruiken WiFi Crack Ge…
·Hoe de T - Mobile DLink draadl…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe een Aircard beveiligen om een mobiel…
·Hoe maak je een Home Server configureren…
·Hoe de IPAQ 3970 Netwerk 
·Fysieke structuren van een netwerk met e…
·Hoe maak je een draadloze Ethernet -adap…
·Inleiding tot Computer Conferencing 
·Hoe kan ik een Linksys RTP300 
·Veiligheid Risico's van een draadloos ne…
·Hoe vindt u de Gateway-adres 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com