Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is ingebouwd Wi - Fi?
Ingebouwde WiFi is een draadloos lokaal netwerk ( WLAN ) -technologie opgenomen in het ontwerp van een computer-apparaat , zoals een laptop , desktop computer of een mobiele telefoon . Wi- Fi geeft korte - range , high - speed draadloze verbindingen tussen Wi - Fi- toegangspunten , zoals een Wi - Fi-router en computers uitgerust met de technologie , meestal in een ingebouwde in de mode . De Wi - Fi Alliance is eigenaar van de merknaam WiFi en definieert de term als elk WLAN product gebouwd op de Institute of Electrical and Electronics Engineers ' 802.11-standaarden . Normen

WiFi is in eerste instantie bedoeld om de 2,4 GHz 802.11b-standaard vervangen, maar de WFA is sindsdien uitgebreid het gebruik van haar technologie om alle 802.11-standaarden bevatten . Met ingang van de datum van publicatie , worden de 802.11a , 802.11b en 802.11g standaarden op grote schaal gebruikt . De 802.11a en 802.11g standaarden bieden overdrachtssnelheden tot 54 megabits per seconde , terwijl de 802.11b-standaard produceert snelheden tot 11 Mbps . De 802.11a en 802.11g standaarden zijn achterwaarts compatibel met de 802.11b-standaard .
WiFi Vs . Draadloze netwerken

WiFi produceert snellere overdrachtsnelheden dan de technologieën die worden gebruikt door de draadloze telefoonnetwerken , zoals de 2G-en 3G -netwerken . General Packet Radio Service ( GPRS ) -technologie , bijvoorbeeld , is ontwikkeld voor tekst en spraakoverdracht op het 2G netwerk en maakt van maximaal 30 tot 40 kilobits per seconde . Enhanced Data for Global Evolution ( EDGE ) -technologie is een verbeterde versie van GPRS en biedt overdrachtsnelheden tot 236 Kbps . Evolutie Gegevens - Optimized ( EVDO ) is ontworpen voor het 3G-netwerk en biedt snelheden tot 2.4 Mbps . High - Speed ​​Downlink Packet Access ( HSDPA ) is een 3G-technologie die gegevensoverdracht met snelheden tot 21 Mbps .
Range

Ondanks de snellere overdracht tarieven dan de 2G-en 3G -netwerken , Wi - Fi biedt veel kleiner bereik dan de draadloze netwerken . Momenteel kan Wi - Fi-connectiviteit worden gemaakt op maximaal 300 meter binnenshuis en tot 2.000 voet buiten . Draadloze netwerken bieden een hoge dekking , tot een landelijke dekking in sommige gevallen . Hogescholen en universiteiten staan ​​bekend om studenten en docenten te voorzien van campus - brede dekking , terwijl sommige commerciële bedrijven , zoals restaurants , bieden lokale Wi - Fi-netwerk . Momenteel is de 802.11b en 802.11g Wi - Fi-standaard uitgezonden op de 2,4 GHz frequentie , terwijl de 802.11a-standaard maakt gebruik van de 5 GHz frequentie . Bluetooth- technologie is ontworpen om te werken op de 2,4 GHz frequentie , maar bemoeit zich niet met de Wi - Fi-standaard die deze frequentie gebruiken .
Diversen

WiMAX -technologie , die
is gebouwd op de IEEE 802.16 standaard , werkt hetzelfde als Wi - Fi-technologie doet , maar breidt connectiviteit met maximaal 30 mijl . Momenteel , WiMAX begint te worden op grotere schaal gebruikt , maar is alleen beschikbaar op een beperkt aantal apparaten, zoals de HTC EVO 4G smartphone . Wi- Fi , in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht , is niet een afkorting of acroniem .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te Wireless voor Windows V…
·Acer Desktop PC met draadloze …
·Hoe maak je een 2Wire Wireless…
·Hoe kan ik een Netgear Wireles…
·Heb 802.11n draadloze kaarten …
·Hoe kan ik Linksys Dongle Into…
·Hoe maak je een Wireless PC Ca…
·Hoe te vertellen als uw comput…
·Hoe maak ik mijn draadloos ver…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Definitie van Routers in Netwerk 
·De beste manier om verbinding van een la…
·Het automatisch laden Instasearch 
·Hoe laag Merk /Geen Kosten Long Distance…
·Hoe je automatisch verbinding met een dr…
·Hoe maak je een draadloze router install…
·Hoe de Belkin 5 Port Network Switch Gebr…
·Wat is een GBIC-module ? 
·Wat is een Domain Name System Server ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com