Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hardware & Netwerken Informatie
Als u op zoek bent naar informatie over het maken van een thuisnetwerk , kan het een beetje ontmoedigend . Je moet kiezen tussen draadloze en bekabelde , verschillende soorten bedrade en draadloze hardware en de verschillende keuzes in netwerktopologie . Langs de weg , kunt u verouderde of onjuiste informatie krijgen . In de praktijk kan het creëren van een thuisnetwerk heel eenvoudig . Moderne besturingssystemen hebben enorm gestroomlijnd het proces , maar je moet nog steeds de juiste hardware en het type netwerk te kiezen . Netwerken bedraad

Dit is de eenvoudigste soort . Als je niet van plan om mobiele apparaten met dit netwerk , zoals een laptop of Wi - Fi - enabled iPod te gebruiken , je een paar stappen overslaan en hebben minder elementen te beheren . In het hart van het, hebt u een Ethernet-adapter , een router en Ethernet-kabels . Uw Ethernet- adapter is waarschijnlijk geïntegreerd in het moederbord van de computer ( controleer de handleiding om te controleren ) .

Zo niet , dan kunt u een goedkope kaart kopen en installeren van bedrijven zoals Intel , D - Link en Netgear . Deze adapter is ook wel een NIC ( Network Interface Card ) . Kijk voor kaarten die geschikt zijn voor minimaal 100 Mbps ( megabits per seconde ) .
Wireless Networks

Dit type bevrijdt je van draden , die rommel vermindert en kan toestaan uw computer verbinding maken met een modem dat is aan de andere kant van een muur of vloer . De keerzijde is dat je nodig hebt om dit netwerk te beveiligen met een wachtwoord . WPA ( Wi - Fi Protected Access ) codeert uw netwerk, zodat de data overdracht doorheen kan worden vastgelegd en gelezen door iemand in de buurt die ook een draadloze adapter in hun computer .
Wireless Network Snelheden

draadloze netwerksnelheden kunnen ook variëren van moment tot moment , afhankelijk van interferentie van apparaten zoals draadloze telefoons of magnetrons . Een " 802.11g " netwerk geeft u een theoretische snelheid van 54 Mbps , dat is genoeg voor de meeste high - speed Internet-verbindingen . 802.11n kan oplopen tot 160 Mbps . Zowel bekabelde als draadloze netwerken verbinden met een router , die aansluit op de modem .
Wireless Network Hardware

Zoals met bekabelde netwerkadapters , kan uw moederbord ook over een geïntegreerde wireless NIC . Zo niet , kan een draadloze NIC's apart worden aangeschaft . In plaats van het aansluiten van een Ethernet -kabel aan op het, het heeft een antenne die pikt een Wi - Fi-signaal . U kunt ook de aankoop van een externe draadloze adapter die via een USB-kabel verbindt . Dit type kan meer naar uw wens te zijn , aangezien de USB- kabel kunt u de adapter rond bewegen om een betere ontvangst te krijgen .
Aansluiten van een laptop

Moderne laptops
hebben meestal ingebouwde Wi - Fi . Als de jouwe niet ( of de snelheid te laag is voor uw smaak ) , kunt u een Wi - Fi- kaart die in een sleuf aan de zijkant van de laptop wordt geplaatst te kopen . U kunt ook externe adapters die in de vorm van een USB " stick " en steek de stekker in een USB-poort , of u kunt een externe adapter die verbinding maakt met een USB- kabel aan te schaffen . Deze beide en de duim ras drive kan worden gebruikt met desktop computers .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak ik een e-mailadres Bl…
·IGMP IP protocollen 
·Hoe toegang Sonic Muur Instell…
·Het veranderen van de URL van …
·Hoe maak je een server config …
·Hoe maak je Windows Live Searc…
·Hoe te ReadyNAS Problemen 
·Hoe om te achterhalen wat Web …
·Hoe maak je een Wireless wacht…
  Related Articles
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
Hoe Set Up Internet DSL -modems en route…
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Het verschil tussen een Wireless Cable M…
Het verschil in G & N Draadloze routers 
Hoe te vergelijken en tarief Draadloze r…
Hoe Vergelijk Wireless N & G Ranges 
Vergelijking van Netgear WNR3500 & WNR20…
  Netwerken Articles
·Soorten SSL 
·Wat doet Server is niet beschikbaar op d…
·Hoe een netwerkserver Creëren 
·Hoe Facebook Links en toepassingen aanpa…
·How to Set Up een PowerMac G4 als Server…
·Wat is een Fast Ethernet Switch 
·U kunt uitbreiden van een Belkin router …
·Hoe om websites te blokkeren op rekening…
·Thuis Draadloos Internet Tips 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com