Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe een netwerkserver Creëren
Het bouwen van een netwerkserver betekent veel meer dan de montage hardware . Dit artikel legt kritische stappen in het zetten van elke machine op het internet voor publieke toegang. Dit artikel richt zich op de eisen voor het aanbrengen van een server op het openbare internet . De meeste functies zijn ook van toepassing op een lokaal intranet , maar zou je " netwerkbeheerder " voor ISP vervangen in deze handleiding . Wat je nodig hebt
Modern computerInternet Service Provider ( ISP ) Statische TCP /IP addressDomain nameCorrect DNS resolutionSoftware
Toon Meer Aanwijzingen
Do It Yourself
1

Er zijn een paar verschillende manieren om uw aanwezigheid te krijgen in de publieke belangstelling op het internet . In dit gedeelte wordt beschreven hoe je een machine die je al hebt en aan te passen voor gebruik op het internet zou kunnen nemen . Stap een is ervoor te zorgen het systeem Internet software en meer specifiek , gebruikt de Transmission Control Protocol /Internet Protocol ( TCP /IP ) . Zoals de naam al impliceert , is dit protocol ten grondslag ligt aan alle client-en server -functies via het internet plaatsvinden . Als de computer die u gaat gebruiken is al communiceert met het internet , is het waarschijnlijk al kreeg het protocol geïnstalleerd . Kopen van 2

Een Internet Service Provider ( of ISP ) vertegenwoordigt de manier waarop uw systeem zal krijgen op het internet . Bij de bespreking van uw wensen met uw ISP , zijn zeker om haar kennis te stellen van uw voornemen om een internet server te draaien . Er kan een wereld van verschil tussen gewoon surfen op het internet via uw ISP en hosting een internet server via uw ISP . Zonder enige planning kan ze hoeft te doen om uw server verkeersvolumes tegemoet te komen, moet u een verzoek " statisch IP-adres . "

Een IP-adres is een beetje zoals een telefoonnummer . Het is uniek op het net , en het wordt gebruikt om twee partijen te verbinden voor een gesprek . Zoals het maken van een telefoongesprek , als jij degene bent die het starten van het gesprek , het maakt niet veel uit welke telefoon je gebruikt omdat je het ene begint het gesprek . Om voor u te bereiken door iemand anders , echter , uw unieke nummer heeft vastgesteld en gepubliceerd - of in ieder geval van tevoren bekend . De meeste Internet- klanten krijgen een tijdelijk nummer door hun ISP omdat het werk de meeste klanten doen op het internet is het type dat wijzerplaten uit - dat de gesprekken met andere systemen wordt gestart . Om een effectieve internet server is , kan het systeem niet zomaar een getal , moet het hetzelfde aantal dag na dag of client- computers niet in staat zou zijn om te raden welk nummer te bellen . Dit is je nodig statisch IP-adres .
3

Hoewel het technisch mogelijk is om te stoppen bij het ​​statisch IP-adres , vrijwel iedereen gaat de extra stap om een ​​vriendelijke naam voor zijn IP -adres vast te stellen. Het is een goed stuk makkelijker om " google.com " dan het is om te onthouden 72.14.205.99 onthouden . De internetgemeenschap begreep dit jaren geleden en bouwde een enorme , wereldwijde vertaler systeem genaamd het Domain Name System ( DNS ) . Al is het een goede beetje ingewikkelder , het is handig om te denken van DNS als een gigantische telefoonboek voor het internet . Wanneer een webbrowser wil opzoeken het nummer voor www.google.com , vraagt ​​DNS voor het nummer . DNS antwoord op de vraag , en de browser maakt gebruik van het internet nummer voor www.google.com .
4

Om uw Internet- server te vinden met behulp van een gebruiksvriendelijke naam , moet je server een hostnaam binnenkomst krijgen in van uw domein DNS -database . Hostnaamitems associëren het IP-adres van de machine met de domeinnaam mensen zullen opzoeken met behulp van DNS (bijv. www.sun.com ) . Ongeacht bureau hielp u uw domeinnaam veilig te stellen zal waarschijnlijk instructies voor het updaten van de DNS- vermeldingen voor uw domeinnaam . Volg deze instructies om de hostnaam voor uw server vast te stellen.
5

Nu is het tijd om uw systeem te starten met software die een soort van service biedt aan de internetgemeenschap . Gemeenschappelijke diensten zijn web services en FTP services --- die beide op de meeste systemen kunnen worden geactiveerd zonder bijkomende kosten . Microsoft schepen Internet Information Server ( IIS ) met zijn besturingssystemen . Apple heeft ook schepen met zowel web-en FTP-servers , net als Solaris ( door Sun Microsystems ) en meest populaire distributies van Linux . Apache webserver software ( de meest voorkomende web server in productie op het Internet ) is vrij beschikbaar voor de meest populaire besturingssystemen , bij http://apache.org .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je DNS Cache wissen 
·TCP /IP -netwerk Layer Protoco…
·Linux Ping Plotter 
·Hoe je emotie pictogrammen Het…
·Hoe te delen internet met Wire…
·HP SIM Systeemtypen 
·Definitie van Protocol UID 
·Apple DNS Fix 
·Hoe u een proxy instellingen w…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Trust relatie op een netw…
·Hoe maak je een draadloze netwerkkaart K…
·Hoe om te kijken naar Koekjes op een com…
·Hoe maak je een router creëren Reset 
·Cable Modem Vs DSL Speed ​​
·Hoe te Typ in het Lets op Facebook 
·Hoe bekijkt een groep in Facebook 
·Hoe Set Up Linksys WRT54GS als Tweede Ac…
·Verbinding maken met een IP Camera 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com