Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te hosten mijn eigen website
De meeste websites worden gehost door professionele web hosting bedrijven vanwege hun betrouwbaarheid, snelheid en gebruiksgemak . Tenzij een website is zeer groot , het kan worden ontvangen thuis op een gewone computer . Een breedbandverbinding zoals DSL of kabel nodig zal zijn of de snelheid van de verbinding is niet snel genoeg om pagina's laden in een redelijke hoeveelheid time.Since thuis internetverbindingen zijn lang niet zo snel als die professionele web -servers te gebruiken , is het belangrijk om uw website bestanden zo klein mogelijk te houden. Formaat van alle van de foto's zo klein mogelijk , en probeer te voorkomen met behulp van bandbreedte - intensieve functies, zoals Flash en streaming audio of video . Instructies
1

Selecteer de computer die u wilt gebruiken als server . Dit kan een systeem uitsluitend gewijd aan het hosten van de website of uw gewone desktop PC , zolang je bereid bent om te laten lopen de hele tijd bent te zijn . Het hosten van een website niet veel systeembronnen ( met uitzondering van de internetverbinding ) niet gebruiken, dus bijna elke computer zal snel genoeg om te functioneren als een webserver . Laptops mogen nooit worden gebruikt voor deze taak , omdat ze niet zijn ontworpen om te draaien voor langere tijd . Kopen van 2

Installeer een webserver applicatie . Ze zijn veel om uit te kiezen , maar Apache is , veruit de meest populaire keuze . Volgens Netcraft , een webanalyse organisatie , 71 % van de servers te gebruiken software Apache's . Het kan worden gedownload van de website ( zie bronnen hieronder ) . De MSI- installatiepakket installeert net als elke andere softwaretoepassing . Tijdens de installatie wordt u een aantal vragen , zoals uw domeinnaam ( als je die hebt ) gevraagd worden en waar u wilt dat de website bestanden map bevindt . U wordt ook gevraagd om het IP- adres van de DNS -server . Deze informatie werd verstrekt aan u wanneer u uw domeinnaam geregistreerd . Als je niet gaat worden met behulp van een domeinnaam , dan kunt u dit veld leeg laten .
3

Kopieer de volledige inhoud van uw website ( inclusief alle afbeeldingen ) op de website bestanden map die u hebt opgegeven tijdens het installatieproces . Alles wat u toevoegt aan deze map zijn toegankelijk voor iedereen op het internet .
4

configureren het doorsturen van poort 80 van de router naar de computer waarop de hosting software . Als je geen gebruik maakt van een router , dan zal dit niet nodig zijn. Elke router is anders, dus de stappen die nodig zal variëren van het ene model naar het volgende . Als u niet weet hoe u de instellingen van uw router te wijzigen , raadpleeg dan de documentatie voor meer informatie . Poort 80 zal moeten worden doorgestuurd naar de computer waarop de hosting software of alle verbindingen worden geblokkeerd .
5

Bezoek uw domeinnaam registrar ( het bedrijf dat het domein beheert ) , log in met uw unieke gebruikersnaam en wachtwoord , en het koppelen van uw domeinnaam naar IP- adres van uw computer . Je kunt erachter te komen wat uw IP-adres is gratis van een aantal online websites . Als je niet van plan om een ​​domeinnaam te gebruiken , kunt u in plaats daarvan geven gebruikers uw IP-adres . Ze kunnen dan voer dat nummer in hun browser , net als een URL , en uw website zal worden opgevoed .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je Wake on LAN Setup 
·Hoe maak je websites met behul…
·Soorten Mime Applications 
·Hoe Set Up NetGear WAN 
·Hoe vindt u een host-adres 
·Hoe maak je een Home Computer …
·Hoe Big Bestanden uploaden Fas…
·Wat is de gouden regel van Net…
·Hoe maak je een Home Comcast c…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Interne Netwerk Kwetsbaarheid Factoren 
·Hoe het opzetten van een draadloze verbi…
·Hoe Corporate Internet Usage Monitor 
·Hoe Security In een Wireless DSL Modem 
·Hoe maak je een tweede Ethernet- Jack in…
·Hoe maak je een Netgear DG834PN Probleme…
·Is een RCA Modem Router Compatibel Met d…
·Hoe de toegang tot schadelijke websites …
·Hoe te schakelen van een Stand- Alone CP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com