Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe maak je een Netgear DG834PN Problemen
Router problemen kan moeilijk zijn vast te pinnen en op te lossen . Het aantal verschillende verbindingen in een netwerk kan de bron van technische problemen verhullen . Het controleren van de router een probleem in een tijd zorgt ervoor dat je niet een bug te missen tijdens het werk . Volg een paar eenvoudige stappen uit te vinden wat is het houden van uw Netgear router niet goed gedraagt ​​. Wat je
Computer met Ethernet-poort
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw router aan met de meegeleverde voedingskabel en controleer of de power LED , dat is de LED verst naar links , gaat aan . Als het lampje gaat niet aan met uw router , test het stopcontact dat u de stekker van uw router in om zeker te zijn dat hij macht heeft . Als het stopcontact werkt , de router heeft een hardware probleem . Kopen van 2

Koppel de router en sluit deze opnieuw aan . De test -LED , dat is het recht van de power LED , moeten aan wenden voor 10 seconden voor het uitschakelen . Als de LED niet gaat branden of als het blijft ingeschreven , reset de router door op de verzonken reset- knop aan de uiterst linkse kant van het achterpaneel met behulp van de punt van een pen . Houd de reset- knop 10 seconden ingedrukt . Als de test -LED niet werkt na het resetten van de router , de router heeft een hardware probleem .
3

Controleer of u hebt gebruikt de juiste aansluitingen aan de achterkant van de router . Uw Internet- bron moet worden aangesloten op de Ethernet-poort op de uiterst links van de router . Elke bedrade computers worden aangesloten op een van de volgende vier poorten . Wanneer deze poorten zijn verbonden , moeten de overeenkomstige LEDs aan de voorzijde van de router groen . Als de Internet -LED gaat niet aan of blijft amber , raadpleegt u de probleemoplossing materialen voor uw Internet- provider .
4

verbinding naar Web configuratie-interface van de router . Open een webbrowser op een computer die rechtstreeks is aangesloten op de router met een Ethernet-kabel . Voer het IP- adres van de router in de adresbalk . Als je niet meer weet IP- adres van uw router , kunt u de router te resetten zoals beschreven in stap 2 . Hierdoor wordt het IP -adres van uw router te herstellen naar " 192.168.0.1 ". De standaard login naam voor de router is "user" en het is "password . "
5

Controleer of uw netwerk een WAN -adres is verkregen . In het hoofdstuk " Onderhoud " van de configuratie-interface hoofdpagina van de router , controleert u of de router WAN- adres is niet " 0.0.0.0 . " Contact op met uw ISP voor verdere ondersteuning als het is.
6

Controleer PPPoE en PPPoA verbindingen in de " Router Status " > hoofdstuk " Aansluiting Status ' van de configuratie-interface . Als een van de stappen op de pagina " Connection Status " lezen " mislukt ", klik op " Connect ". Als uw router nog steeds geen verbinding , voer de "Internet Configuration Wizard " op de hoofdpagina van de configuratie-interface .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Zelfgemaakte Pringle Kan WiFi …
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe maak je een Kyocera router…
·Hoe het opzetten van een Links…
·Aanwijzingen voor DD - WRT 
·Hoe kan ik een Linksys WRT120N…
·Hoe kan ik een Pin Into My Net…
·Hoe maak je een wachtwoord voo…
·Hoe de AT & T Communication Ma…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je GPRS Verbindingssnelheden Verhoog…
·Wat u nodig hebt voor Laptop Connectivit…
·Hoe je 2 pc -netwerk met het internet 
·Hoe je Linksys configureren voor Repeate…
·Hoe ADSL routers werken? 
·Hoe maak je verbinding een XBox en een c…
·Hoe je DSL installeren in een Hotel 
·Hoe Hook Up een draadloze router op een …
·Accounting Internet Scholen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com