Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Virtual Networks >> Content
Hoe je VPN prestaties in Windows XP Verbeter
Een Virtual Private Network ( VPN ) is een prive- computernetwerk dat publieke communicatie lijnen gebruikt . Computers in een VPN zijn verspreid over meerdere locaties . Plaats van via de rekening van provisioning private network lijnen , zullen veel bedrijven een VPN gebruiken om een ​​virtueel prive-lijn op openbare verbindingen internet te creëren . Dit wordt meestal bereikt door het creëren van veilige communicatie tunnels die alleen toegang tot geautoriseerde gebruikers toestaan ​​. Met behulp van een VPN kan soms een merkbaar effect op de snelheid van uw internetverbinding . Dit probleem kan worden verholpen door het optimaliseren van de prestaties van uw VPN . Wat je nodig hebt
Windows XP
Toon Meer instructies
Hoe VPN prestaties
1

Verbeter Verhoog de ​​Maximum Transmit Unit . Gegevens die over een VPN-verbindingen wordt uitgezonden wordt verzonden in pakketten die worden aangeduid als transmissie-eenheden . Om overbelasting van het systeem te voorkomen , de transmissie-eenheden , tot maximaal toegewezen , die wordt aangeduid als de Maximum Transmission Unit ( MTU ) . Windows XP heeft een standaardinstelling van 1500 bytes voor de MTU , of 2000 bytes voor een XP VPN . Vergroting van de Maximum Transmission Unit betekent dat minder eenheden nodig voor elke datatransmissies .
2

Kies de juiste tunneling protocol . Virtual Private Networks meestal geleverd met twee verschillende tunneling protocollen : Layer 2 Tunneling Protocol ( L2TP ) en Point to Tunneling Protocol ( PPTP ) Point . Layer 2 tunneling heeft meer geavanceerde beveiligingsfuncties , evenals een hogere standaard van encryptie . Dit maakt L2TP het ideale tunneling methode voor VPN's die vertrouwelijke informatie overbrengen van het ene apparaat naar het andere . Echter, deze extra veiligheid gaat ten koste van zwaardere server belasting met verhoogde latentietijd voor de gebruikers van de netwerkverbinding . Gebruikers die hun behoeften voldaan door een basis beveiligingslaag zullen profiteren van een PPTP -verbinding , die een lichtere belasting van de server draagt ​​en verbruikt een kleinere hoeveelheid beschikbare bandbreedte .
3

Bewaak uw hardware topologie . Een VPN impliceert typisch site-to -site- verbindingen waarbij twee of meer externe kantoren . Het is belangrijk voor elke kantoor -of aansluitpunt op hardware die is gewijd aan het behoud van de VPN- tunnel hebben . De servers die zijn toegewezen aan elk aansluitpunt op de VPN geven de mogelijkheid om de beschikbare bandbreedte te verhogen op een bepaald deel van het VPN , waardoor de omvang van de tunnel en waardoor meer gebruikers het systeem te gebruiken . De meeste netwerkbeheerders zullen speciale VPN- monitoring software die zal analyseren het verkeer stroomt over het netwerk en bepalen wanneer een toename van de bandbreedte is vereist.

Previous: Next:
  Virtual Networks
·Printen met SonicWall VPN 
·Hoe maak je een VPN Laat Via e…
·Hoe je VPN gebruiken Met draad…
·Hoe maak je een VPN configurer…
·Hoe kan ik bestanden op de hos…
·Hoe maak je een VPN Access Cre…
·Hoe je Cisco VPN draadloze ver…
·Hoe het opzetten van de SSL - …
·Hoe het opzetten van een VPN a…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Wireless Printer install…
·Hoe maak je een D - Link router wijzigen…
·Sprint Broadband Card 678 Error 
·Soorten Procesgebonden communicatie 
·Hoe Hook Up een draadloze router om een …
·Hoe te DBMS converteren naar KM 
·Hoe Monitor welke websites My Kids bezoe…
·Microsoft Business Intelligence Strategy…
·Hoe maak je een Internet Firewall Bypass…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com