Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Social Media & Consumer Behavior
Het internet heeft de manier veranderd waarop je aankopen te doen . En een van de leiders van de nieuwe trends in consumentengedrag is social media . Facebook , een populaire social media website , heeft meer dan 500 miljoen gebruikers . Bedrijven zien elk van die gebruikers als potentiële , en gemakkelijk te bereiken , de klant . Maar dat de blootstelling is ook veranderd wat consumenten verwachten van bedrijven en van de producten die ze verkopen . Social Media Identificatie

De definitie van wat omvat social media is geenszins vastgesteld . Het veld is snel aan het veranderen en nieuwe ontwikkelingen online breiden zich snel uit welke technologieën vallen onder de noemer van sociale media . In de kern , social media is een technologie die is gebruiker gedreven en stimuleert het delen van media , content en sociale interacties . Populaire voorbeelden van social media zijn Facebook , waar gebruikers profielen kunnen maken om te communiceren met anderen , en Twitter , waar gebruikers kunnen real -time berichten in het openbaar .
Social Media 's invloed op Research Into Consumentengedrag < br >

Consumentengedrag
, en de trends die bedrijven te identificeren in hoe consumenten zich gedragen , wordt het steeds moeilijker om nauwkeurig te beoordelen op grond van sociale media . Joan Lewis , een manager bij Procter & Gamble , verteld " gezegde" dat consumentengedrag enquêtes afnemen , meldde de website The Drum . Het gebruik van sociale media om consumentengedrag te voorspellen is ter vervanging van traditionele focusgroepen en enquêtes . Ook wordt het moeilijker om resultaten te krijgen, omdat de gegevens van social media netwerken is onduidelijk en moeilijker te ziften door dan antwoorden op de enquête .
Social Media 's invloed op hoe bedrijven verkopen < br >

Consumentengedrag
wordt beïnvloed door de manier waarop bedrijven hun producten en de producten waarop consumenten worden blootgesteld te verkopen . Social media kan invloed hoe consumenten ervaren bedrijven op krachtige manieren . Branding komt tot zijn recht ; bedrijven beseffen dat klanten zich identificeren met merknamen , in plaats van individuele producten . Meer bedrijven maken gebruik van sociale media om hun merken te verbeteren en creëren aanwezigheden in social media netwerken . In plaats van winkelen individuele producten , veel bedrijven winkel ervaringen en de symboliek van een merk . Met onderwerp trending op Twitter en merk advertenties zichtbaar op Facebook , is social media beweegt consumenten weg van het kopen van een product op basis van zijn eigen merites en in plaats daarvan het kopen van een merknaam en ervaring .
Social Media Maakt Klanten Meer wispelturige

met zo veel producten en merken strijden voor sociale media dominantie , worden consumenten steeds meer wispelturige over welke merken en bedrijven geven ze hun trouw aan . De reputatie van een bedrijf , zoals de persoonlijke reputatie van miljoenen Facebook- gebruikers , is online voor iedereen te zien , dankzij de sociale media . Woord van " mond " via Twitter en gerelateerde sites kan elke ontevreden klant om te zetten in een slechte recensent met een publiek van duizenden .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je automatisch aanmel…
·Hoe te verbinden een laptop om…
·Hoe je computers verbinding me…
·Hoe te Usenet Download snelhed…
·Voordelen van het internet om …
·Hoe te CPP downloaden 
·Hoe een Word- document publice…
·Hoe je erachter Mijn Secondary…
·Hoe je High - speed internet t…
  Related Articles
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
Hoe Set Up Internet DSL -modems en route…
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Het verschil tussen een Wireless Cable M…
Het verschil in G & N Draadloze routers 
Hoe te vergelijken en tarief Draadloze r…
Hoe Vergelijk Wireless N & G Ranges 
Vergelijking van Netgear WNR3500 & WNR20…
  Netwerken Articles
·Hoe vindt u & Delete Adium Chat 
·Wat zijn de soorten van Communication Ne…
·Hoe Vergelijk VoIP Systems 
·Wat is het verschil tussen een Wireless …
·Netgear IP Comcast Protocol 
·Hoe maak je een Wireless Printer FIOS ve…
·Hoe je DNS Cache wissen 
·Hoe te herstellen van een Done DHCP 
·Hoe maak je een draadloze adapter config…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com