Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te verbinden een laptop om een ​​Home Computer voor internettoegang
een laptop aansluiten op een computer thuis om de internetverbinding van de computer thuis te delen is een eenvoudige manier delen het internet zonder een router . Terwijl een bedrade router biedt een oplossing die altijd op , het aansluiten van twee computers via wat wordt genoemd een ad hoc -netwerk is een gratis manier om een verbinding te delen als dat nodig is . Vergeet echter niet dat de computer thuis , als de host , moet ook op wanneer de laptop wordt gebruikt op het Internet . Wat je nodig hebt
draadloze kaart voor beide computers
internetverbinding
Toon Meer Aanwijzingen

Turn 1 op draadloze netwerken . Voordat de verbinding , opent u het "Configuratiescherm " door te klikken op het menu 'Start' , en zorg ervoor dat de draadloze apparaten op zowel uw laptop en computer thuis zijn ingeschakeld . De ad hoc -netwerk zal worden gedeeld via een draadloze verbinding . Kopen van 2

Open het " Configuratiescherm , " en open de optie ' Netwerken ' op de hostcomputer ( de computer thuis in dit scenario ) . Klik met de rechtermuisknop op de verbinding die u zal delen met de laptop , en kies 'Eigenschappen'. Onder " delen ", zorg ervoor dat de " Delen met Internet-verbinding " wordt selectie aangevinkt . De exacte naam van deze optie is afhankelijk van de versie van Windows die u gebruikt .
3

Start een ad hoc -netwerk door te klikken op het menu 'Start' en het intikken van " draadloos " in de zoeken box . Vervolgens selecteert u de optie " Draadloze netwerken beheren " in Windows Vista en Windows 7 . Als u Windows XP gebruikt , opent u het "Configuratiescherm " en voer het " Netwerk " -paneel . Klik op "Add " om een nieuw netwerk te creëren . Selecteer de " ad hoc " -optie .
4

Maak een SSID en beveiligingssleutel . Een SSID is de naam waarmee een gedeelde verbinding zal worden geïdentificeerd . Het kan elke combinatie van letters en cijfers zijn. Vervolgens maakt u een beveiligingssleutel die u kunt onthouden. Het moet ook op de laptop tijdens de installatie worden ingevoerd . Klik op ' Next ', op welk punt de ad hoc Internet sharing netwerk actief is .
5

verbinding op de laptop . Zodra de SSID wordt gemaakt , zal de verbinding een signaal uit te zenden tijdens het wachten voor een ander apparaat aan te sluiten . Op de laptop , op de optie "Netwerk" in de rechterbenedenhoek van het scherm . Wanneer het netwerk lijst wordt weergegeven , selecteert u de SSID die u hebt gemaakt . De laptop zal aansluiten op de computer thuis . Wanneer u wordt gevraagd , typt u de beveiligingssleutel die u hebt gemaakt .
6

Test connectiviteit . Zodra de laptop zegt " Connected ", start een webbrowser om de internetverbinding te controleren .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te PHP.ini gebruik van cPa…
·Gateway Ping Mislukt 
·Hoe Set Up Insight Breedband H…
·Hoe de DHCP -functie uitschake…
·Non TCP /IP -protocol 
·Start een ISP Zaken 
·Hoe de minimum bandbreedte 
·Hoe te verbinden Twee Laptops …
·Kan ik gebruiken MagicJack Met…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Het instellen van de startpagina in Micr…
·Hoe Network PC Laptops & Mac Desktops 
·Hoe te Password Recovery gebruiken op Fo…
·Hoe toegang Mailbox in Exchange 
·Hoe kan ik een Elite Proxy Switcher Gebr…
·Hoe maak je een Microsoft VPN Setup 
·Hoe maak elk domein Gebruikers hebben de…
·Hoe voeg ik een draadloze router om een …
·Verschillen tussen een Ethernet Hub & Ro…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com