Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe maak je een modem vervangen op een Panasonic Toughbook
Panasonic Toughbook laptops , zoals de naam al doet vermoeden , werden ontworpen om de meest ongunstige omstandigheden te weerstaan ​​. Duurzame magnesium behuizing ontwerp van de Toughbook 's maakt de laptop weerstaan ​​morsen, vallen en extreme temperaturen . Het nadeel is dat wanneer je nodig hebt om defecte hardware te vervangen , is het een uitdaging om de behuizing van de Toughbook 's openen om toegang tot de hardwareapparaten van uw computer te krijgen . Het goede nieuws is dat, hoewel het vervangen modemkaart van uw Toughbook is een uitdaging , het is verre van onmogelijk . Demonteren van uw Toughbook kan uw garantie overeenkomst ongeldig . Als de garantie nog geldig is , rechtstreeks contact opnemen met Panasonic voor meer informatie . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier ontwerpen, Kleine , platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de Toughbook en koppel vervolgens het netsnoer uit het stopcontact . Koppel alle overige kabels of externe apparaten los van de laptop . Sluit het LCD -scherm , flip de Toughbook boven en duw op de beveiliging vergrendeling op de accu . Til de accu uit het batterijvak en leg het opzij . Kopen van 2

Zoek het toetsenbord klemmetjes in het batterijcompartiment . Het toetsenbord gespen zijn twee stukken metaal die vijf kleine gaatjes in hen hebben . Schuif ze uit hun bevestigingssleuven en verwijder ze uit het batterijcompartiment .
3

Verwijder de twee kruiskopschroeven naar het midden van de laptop onderkant behuizing . Deze schroeven op het toetsenbord op zijn plaats . Flip de laptop over en open het LCD-scherm helemaal . Verwijder de Phillips - schroeven uit de bovenste rechter en linker hoeken van het toetsenbord. Steek een kleine platte schroevendraaier onder het toetsenbord montage en voorzichtig wrikken het uit van de laptop behuizing . Til het toetsenbord totdat het toetsenbord lint connector zichtbaar . Koppel de lintkabel van het moederbord , verwijder het toetsenbord en leg het opzij .
4

Verwijder de Phillips - kop schroeven waarmee de metalen plaat die het moederbord montage dekt , til de metalen plaat uit de laptop en leg het opzij . Wees voorzichtig dat u het metalen deksel aan te raken met het moederbord .
5

Zoek de modemkaart in de linker bovenhoek van het moederbord . Ontkoppel de twee antennekabels en verwijder de twee kruiskopschroeven van de modemkaart . Til de modem uit het moederbord en bewaar deze op een statisch - vrij plastic zak .
6

Plaats de nieuwe modem in de modem compartiment . Lijn de schroefgaten in de nieuwe modem met de schroefgaten in het compartiment . Vervang de schroeven en sluit de modem antennekabels .

Herhaal 7 stappen een tot en met vier in omgekeerde opnieuw monteren van de laptop .

Previous: Next:
  modems
·Hoe kan ik een laptop Netwerk …
·Hoe maak je een SB5100 modem P…
·Hoe maak je een snelle interne…
·Hoe Network Met een kabelmodem…
·Hoe schakel ik een modem op ee…
·Hoe kan ik Network een Sprint …
·Hoe maak je een Motorola USB M…
·Specs voor de USRobotics 0766 …
·Hoe kan ik sneller internet sn…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Gospel muziek downloaden naar uw …
·Hoe om beelden vanaf een pc verzenden na…
·Hoe de modem vervangen op een Toshiba A8…
·Wat is ' SSID ' in Wireless? 
·Mijn Dynex Wireless Modem Houdt loskoppe…
·Hoe je groepen in Creëer Global Address…
·De voordelen & nadelen van de inzet van …
·How to Get Connected op het internet met…
·Hoe te Draadloos inschakelen op een HP 6…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com