Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe te verbinden van een laptop naar een D - Link Router
Zonder een D - Link router , zult u niet in staat om een ​​draadloze internetverbinding binnen uw huis te creëren . Uw D - Link router kan worden aangesloten op uw laptop , maar je zult ook een kabel- of DSL- modem nodig , die moet worden verstrekt door uw internetprovider . Als de laptop rechtstreeks is aangesloten op de router met een Ethernet -kabel , zal zij in staat zijn om toegang te krijgen tot het internet via een " hard-wired " aansluiting . De D - Link router zal toestaan ​​dat andere computers om verbinding met het internet draadloos. Instructies
1

Sluit de Ethernet- kabel die is meegeleverd met uw D - Link router naar de achterkant van de D - Link Ethernet poort met het label " Internet " en sluit het andere uiteinde van de Ethernet-kabel aan op de achterkant van uw kabel-of DSL-modem ( ook het label ' Internet ' ) . De Ethernet -kabel is iets groter dan een telefoonsnoer .

Plug 2 zowel uw D - Link router en kabel- of DSL-modem in het stopcontact . Beide units hebben een groene indicatie licht laten weten deze is ingeschakeld en verbinding met het internet .
3

verkrijgen van een extra Ethernet -kabel (meegeleverd met de kabelmodem en de D - Link router ) en sluit deze aan op de poort met het label " LAN " op de rug van de D - Link router , (kies een van de vier poorten beschikbaar ) . Steek het andere uiteinde van de Ethernet- kabel aan op de achterkant van uw laptop Ethernet-poort .
4

Herstart je laptop . Open uw webbrowser , typ " 192.168.0.1 " in de adresbalk en druk op " Enter" op uw toetsenbord . Een administratie portal wordt geopend om toegang te krijgen tot uw D - Link router . Typ " admin " als gebruikersnaam , laat het wachtwoord veld niet in en klikt u op "Inloggen . "
5

Wijzig uw D - Link router wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd . Contact op met uw Internet-provider om te bepalen of u betaalt voor een statisch IP ( Internet Protocol ) -adres of een dynamisch IP-adres . IP-adressen identificeren uw specifieke computer en de verbinding met het internet . Het IP kan ofwel gelijk blijven ( statisch ) of te wijzigen telkens wanneer u toegang tot het internet ( dynamisch) .
6

Wijzig de SSID ( Service Set Identifier ) voor uw netwerk ( optioneel ) . Een SSID identificeert de naam van uw draadloze netwerk . Verander de naam van een uniek draadloos netwerk ( " Joey's netwerk", " garage Tony's " ) . D - Link zal u vragen om de router, die dit automatisch wordt gedaan door de administratie portal rebooten . Poging om toegang te krijgen tot het internet op uw laptop .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een Cisco Router W…
·Hoe kan ik een Belkin N1 Wirel…
·Hoe een Tin Foil Antenne voor …
·Heb Linksys Wireless Routers w…
·Waarom heb ik een USB-aansluit…
·Hoe maak je een HP Laptop met …
·Hoe te UPNP op Linksys 
·Hoe te NetGear WAG302 Reset 
·Heeft u behoefte aan het inter…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te IIS 6.0 Beheer 
·Hoe de technologie is verbeterd Communic…
·Hoe te Herstart NTP Client 
·Hoe to Change een Standaard Naam 
·Microsoft IIS Tutorial 
·Normen voor MDF Bedrading 
·Hoe te Glasvezelkabel Reinig 
·Hoe maak je een DNS-configuratie Test 
·Hoe Set Up softphones op IP Office 500 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com