Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Soorten Sprint USB Modem Antennes
Sprint maakt gebruik van verschillende soorten antennes om een cellulair modem om zijn data netwerk te verbinden . Modems kan interne of externe antennes en ze kunnen verbinding maken met een 3G of een 4G-netwerk . Sommige Sprint modems hebben ook een WiFi -antenne die het mogelijk maakt het apparaat te functioneren als een hotspot om die andere computers kunt aansluiten . Modems

Sprint
modems kan aansluiten op een computer via de USB -poort , zoals de 598U uit Sierra Wireless of de MiFi Mobile Hotspot van Novatel Wireless . Deze beide apparaten interne antennes , maar de Ovation U272 een flip - up antenne die kan worden uitgebreid tot de ontvangst van de modem verhogen . Alle modems verbinding met mobiele netwerk Sprint via een antenne die is ontworpen om te functioneren op die bandbreedte . Sommige modems hebben meerdere antennes en kan functioneren op meer dan een van de types netwerk beheerd door Sprint .
Netwerk Soorten

Sprint
biedt mobiel breedband op zowel 3G- en 4G- snelheden . De aanwijzing van 3G geeft een derde - generatie mobiele data technologie en 4G staat voor de vierde generatie . Verschillende draadloze providers gebruik maken van andere antenne- technologie , maar Sprint maakt gebruik van Code Division Multiple Access antennes voor de 3G- gegevens en , tot het einde van 2012 , WiMax voor de 4G . Sprint besloot , na het investeren in het WiMax -netwerk , om te schakelen naar Long - Term Evolution antennes in 2012 met de overgang naar LTE in 2013 . De 3G- data -en spraakcommunicatie blijven op de CDMA- antenne technologie .
WiFi

Voor externe modems , zoals de MiFi Mobile Hotspot , het Wi - Fi -antenne maakt een verbinding met een Wi - Fi -apparaten zoals computers en smartphones en hen in staat stelt om toegang te krijgen tot de mobiele data via de 3G- of 4G -antenne . Het draadloze netwerk wordt gemaakt via een router in de modem dat netwerk adressen toewijst aan de apparaten en de routes van de juiste gegevens op het juiste apparaat . Zonder een Wi-Fi uitgeruste apparaat , zult u niet in staat zijn om toegang tot het internet via een mobiele hotspot zoals de MiFi .
Externe antennes

Als je via een van Sprint modems die plaats biedt aan een externe antenne , zoals de 598U of U727 , kunt u het verhogen van de antenne ontvangst . De externe antenne wordt apart verkocht en heeft een draad die is aangesloten op een poort op de USB-modem . Nadat de draad is aangesloten , kan de antenne worden geplaatst om het beste signaal te krijgen . U kunt gebruik maken van de Sprint dekking kaart (link in Resources ) op het gebied van de beste dekking voor 3G of 4G -gegevens in uw omgeving . U kunt ook zien recentelijk toegevoegd en geplande toevoegingen aan de antenne -infrastructuur , zodat u kunt uw externe antenne bij de dichtstbijzijnde bron wijzen .

Previous: Next:
  modems
·Hoe kan ik Hook Up een Wireles…
·Hoe te verbinden een laptop ee…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe wijzig ik de kabel op een …
·Heeft een inbelmodem Boost uw …
·Hoe je kabelmodem Outages Volg…
·De internet snelheid van mijn …
·Hoe maak je een modemkaart ins…
·How to Set Up een Westell 327W…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Hoe te schrijven over Cable Markers 
·Hoe maak je een computer toevoegen aan e…
·Hoe te om Uw Schrijven Online Portfolio 
·Hoe het opzetten van DNS Met Bind en Web…
·Het verschil tussen Cat5 en Cat6 
·Computer Monitoring Definitie 
·Westell 6100 Networking Opties 
·About: Blank Hijack Threat 
·Hoe de bandbreedtevertragingsprodukt ber…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com