Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Westell 6100 Networking Opties
De Westell 6100 is een ouder model DSL -modem voor het eerst geïntroduceerd in 2004 . De 6100 is een router en DSL-modem ontworpen voor Internet- connectiviteit voor een netwerk . In tegenstelling tot veel moderne netwerkapparaten de 6100 niet over een netwerk-hub . Netwerken die meer dan een netwerkapparaat zijn moet een afzonderlijke hub gebruiken om Internet connectiviteit met elk apparaat . Opties router

De 6100 ondersteunt een breed scala aan opties en protocollen voor de verschillende soorten netwerken en verbindingen . Deze router ondersteunt de NAPT /PATP network address translation protocollen en biedt gebruikers DHCP om de handmatige of automatische toewijzing van netwerkadressen mogelijk . Het ondersteunt ook een ingebouwde firewall die packet filtering ondersteunt . De 6100 biedt ondersteuning voor gebruikers die verbinding maken met het internet via een proxy -server met behulp van DNS proxy implementaties . Het is in staat om te onderhandelen verbindingen met behulp van vier RFC beveiligingsnormen transmissie waaronder zowel PPPoA en IPOA .
Hardware en besturingssysteem

De 6100 heeft een aantal hardware- functies die een assortiment bieden van interface- opties netwerk. De 6100 heeft drie beschikbare netwerk interfaces , waaronder een USB , een DSL en een Ethernet-poort . De Ethernet- poort biedt ondersteuning voor netwerkapparaten via een 10/100Mbps netwerkkaart en een TCP /IP via Ethernet compatibel besturingssysteem . De USB-poort is compatibel met het netwerk machines die besturingssystemen , waaronder Windows 98 , Windows ME , Windows 2000 en Windows XP . De 6100 's DSL-poort is compatibel met DSL- verbindingen met behulp van DSL -verbinding standaarden ITU G.992.1 via G.992.5 en ANSI- standaard T1.413 probleem 2 .
Networking Features

de 6100 biedt virtual private network - VPN - ondersteuning via de PPTP , L2TP en IPSec protocollen . Het bevat ook ondersteuning voor port forwarding en kunnen tot 253 gebruikers een verbinding - met behulp van een netwerk -hub delen . De 6100 ondersteunt ook web - browser kunnen gebruikers de router te configureren en te bedienen vanaf elke netwerk- pc met een web browser . Het ondersteunt het Spanning Tree Protocol - STP - de stabiliteit van informatie routering op het netwerk te verbeteren . De 6100 ondersteunt ook de TurboTCP optie die de volgorde van de datapakketten die door de modem optimaliseert . Met behulp van de TurboTCP optie , de Westell 6100 voorkomt grote uploads van verstikkende het vermogen van de modem om inkomende gegevens te verwerken .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe een IP voor NetGear config…
·Hoe de Windows XP SP3 Network …
·Hoe maak je een kat Wire 5 Mod…
·Hoe te Kiwi Syslog gebruiken 
·Hoe te verbinden Twee Apple la…
·Hoe het opzetten van een Links…
·Hoe Network Met Cross Over Kab…
·Hoe maak je een Microsoft Netw…
·Hoe te MSC bestanden uitschake…
  Related Articles
Hoe maak je een Westell draadloze router…
Hoe je WEP verwijderen van een Westell D…
Hoe maak je een Westell 327W Modem confi…
Hoe te Westell Modem gebruiken Met Route…
Hoe maak je een Westell DSL Router insta…
How to Set Up een Westell 7500 Modem Rou…
Hoe te Westell 327 Gebruik Zonder DSL 
Wat als de Westell 327W Internet 's Red …
Ik ben mijn wachtwoord vergeten voor Mij…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een nieuw IP-adres op Verkri…
·HP P4500 Quick Specs 
·Wat zijn de oorzaken van Eth0 Alignment …
·Probleem met HomeGroup & Norton 360 
·1000 Ethernet -kabel Specs 
·Is VeohTV spyware? 
·Hoe de WEP configureren voor de WG111 Wi…
·Hoe maak je een router poortnummer 
·How To Cable Modem drivers te installere…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com