Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Wat als de Westell 327W Internet 's Red Light Is op ?
Jouw Westell 327W gatewayrouter een continu Internet signaal van uw Digital Subscriber Line of breedbandmodem ontvangt . Het zendt dan het signaal naar uw desktop , laptop of internet - enabled apparaat . Wanneer een onderbreking optreedt met het internet signaal , het Internet lampje op de voorkant van uw Westell 327W wordt rood om u te informeren over een mogelijk probleem met de modem of Internet service provider . Red Indicator Light

Een rood Internet lampje
informeert u dat de Westell 327W toegangspoort probeerde te verbinden met je modem en mislukt . Het apparaat is niet een antwoord krijgt van het Dynamic Host Configuration Protocol of Point - to- Point Protocol , en eventuele authenticatie tussen de gateway en de modem is niet na meerdere pogingen om verbinding te maken . Het licht zal een stevige rode kleur oplichten en u zult niet in staat zijn om toegang te krijgen tot het internet via een webbrowser of e-mailtoepassing .
Schakelaar

Om het probleem te verhelpen , draai de Westell 327W en uw modem af voor 30 seconden , schakel vervolgens beide apparaten weer aan . Beide toestellen zal een zelftest uitvoeren en de internetverbinding zal worden hersteld . Het internet lampje wordt groen en knipperen , wat aangeeft een internetverbinding .
"Reset " knop

Als de Westell 327W is nog steeds het weergeven van een solide rood Internet lampje , zoekt u de toets "Reset " op de achterkant van uw modem en met een rechtgebogen paperclip naar binnen te duwen op de knop Wacht een tot twee minuten voor de modem opnieuw op te starten , ga naar de "Reset" -knop op de achterkant van het Westell 327W . Gebruik een rechtgebogen paperclip om de knop te drukken inch Door het resetten van beide apparaten , handmatig u problemen die aanwezig kunnen zijn duidelijk .
Ondersteuning

Als u nog steeds problemen problemen met de verbinding met het internet via de Westell 327W , contact op met uw internetaanbieder om te zien of er een storing aanwezig is in uw omgeving is . Als uw internetprovider is niet het probleem , contact opnemen met de fabrikant van uw modem voor technische ondersteuning . Voor Westell 327W ondersteuning , gebruik maken van een andere computer Internet- browser en ga naar de Technical Support "site Klik op de . " Westell VersaLink - . Model 327 "-link

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe sluit ik een draadloze rou…
·Hoe de naam van een netwerk SS…
·Verbinding maken met WiFi op e…
·Hoe vindt mijn 2Wire WPA 
·Hoe te Netgear WPN824 Probleme…
·Hoe een D - Link draadloze rou…
·Hoe Hook Up DSL Wireless 
·Zelfgemaakte Pringle Kan WiFi …
·Hoe de AT & T Communication Ma…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te WRT300N configureren 
·Een gids voor de Linksys RVS4000 
·Hoe gegevens overbrengen op een Crossove…
·Hoe af te sluiten een Cisco 3560 
·Hoe het opzetten van Outlook voor het Am…
·Hoe te WRT54GS Restart 
·Wat is het verschil tussen een Full Dupl…
·Hoe te activeren EVC 
·Hoe vindt u de NTP-server in Windows 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com