Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
De verschillen tussen HOSTS & LMHOSTS
In het Microsoft Windows-besturingssysteem netwerkomgeving , een HOSTS-bestand kan een computer te verbinden met het internet . LMHOSTS -bestanden zijn tekstbestanden die de computer instrueren over hoe te lokaliseren en een andere computer aansluiten op een lokaal netwerk . Elk van deze bestanden speelt een belangrijke rol in computernetwerken en verschilt op verschillende gebieden . Basics HOSTS

Een HOSTS -bestand interageert met Transmission Control Protocol /Internet Protocol utilities toepassingen van een computer naar een assortiment van netwerken taken , zoals het verbinden met een specifieke server uit te voeren . HOSTS- bestanden laten ook een computer naar een andere computer of server pingen . Pingen gaat met behulp van een van hulpprogramma's van de computer om te bepalen of een specifiek IP-adres kan worden geraadpleegd . Een HOSTS-bestand wordt soms gebruikt om internetverbindingen te lossen en vast te stellen . HOSTS -bestanden gebruiken ook terminal emulatie programma's naar een computer te verbinden met een server op het netwerk en op de server te beheren alsof u direct toegang tot de command console . HOSTS -bestanden hun functies met computers en servers die zich op hetzelfde subnet . Computers op hetzelfde subnet hebben hetzelfde IP- kengetal .
LMHOSTS Basics

LMHOSTS -bestanden interageren met de LAN Manager applicatie en het TCP /IP- hulpprogramma software . Deze bestanden , die geen extensie hebben , bevinden zich in het Windows -bestand directory en verschaffen informatie over computers , servers en IP-adressen die de computer regelmatig toegang . LMHOSTS -bestanden zijn vergelijkbaar met HOSTS -bestanden in hun basisfuncties , maar bieden een netwerk data voor computers en servers die niet op hetzelfde subnet . LMHOSTS -bestanden identificeren en lijst computers en servers op naam in plaats van nummers .
HOSTS Searching

Bij het zoeken naar een computer of server op hetzelfde subnet , gebruiken het HOSTS-bestand . Vindt u het IP -adres en de " vriendelijke " naam van de computer of server waarvoor u op zoek bent nodig . HOSTS -bestanden zijn niet dynamisch , dus je moet aan elk IP-adres en de naam van het item elke keer als je kijkt naar deze computer of server handmatig invoeren. De exacte locatie van het HOSTS-bestand is afhankelijk van het specifieke besturingssysteem , maar het is meestal te vinden in de " etc " submap van de " drivers " map in een map systeem .
LMHOSTS Searching

Zoeken naar een computer of server op een ander subnet door het IP-adres en vriendelijke naam met het bestand LMHOSTS
. U hoeft dit alleen doen op het initiële zoekopdracht met LMHOSTS . Toekomst naar hetzelfde IP-adres met behulp van een bestand LMHOSTS hoeft alleen gedaan worden met behulp van de computer of de vriendelijke naam server voorafgegaan door " Net View //" zonder de aanhalingstekens . LMHOSTS -bestanden bevinden zich in hetzelfde bestand als HOSTS -bestanden .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe je Vista Home Basic Upgrad…
·Hoe te gebruiken Linksys Netwo…
·Hoe kan ik een Linksys Switch …
·Hoe maak je een WiFi -antenne …
·Office SharePoint Server Stand…
·Hoe te herstellen XP Admin 
·Wat is een NIS domeinnaam? 
·Hoe maak je een Home Network M…
·Hoe maak je een wachtwoord wij…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik Problemen Gratis draadloos Ne…
·Hoe te Connect Desktop op DSL Modem 
·De voordelen van Single Mode Fiber 
·Hoe maak je een D - Link DFE - 530TX Ins…
·Hoe te Modem Overdracht van gegevens Ana…
·Typische Kantoorinrichting voor een VoIP…
·Verbinding maken met Telnet -servers 
·Computer netwerkonderdelen 
·iLO instructies 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com