Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat is een GE Gigabit poort ?
Een GE gigabit -poort is het onderdeel van een computer waar een Ethernet-kabel aansluiting zorgt voor een hoge - snelheid netwerkfunctionaliteit . Deze poort is onderdeel van een type Ethernet -kaart die bekend staat als een Gigabit Ethernet -interface processor , of GEIP , die zit in een computer op zijn moederbord , maar de poorten zijn bereikbaar van buiten de computer . Ethernet en Netwerk

EEN GE gigabit -poort ondersteunt bekabelde verbinding van een computer op een DSL -of kabelmodem voor toegang tot het internet . Een Ethernet-kaart en een draadloze router of adapter , zijn netwerk kaarten die u op een computer of randapparaat op een lokaal netwerk te verbinden gebruiken . Een Ethernet-kaart is gebaseerd op een bekabelde verbinding om zijn netwerk functies uit te voeren , terwijl een draadloze router verdeelt de gegevens draadloos naar verschillende apparaten binnen een netwerk , zoals een printer of een mobiele telefoon .
Internet Networking

een Ethernet -kaart die wordt aangesloten op een DSL-of kabelmodem via een GE gigabit poort kan gegevens overbrengen met snelheden tot 1 GB per seconde . Sommige gigabit Ethernet kaarten zijn in staat om de overdracht van gegevens nog sneller , zoals door de snelheden die ze kunnen bereiken aangewezen . Hoewel een gigabit Ethernet-kaart data kan overbrengen op deze snelheid , of het de gegevens ontvangt deze snel is een andere kwestie . Bijvoorbeeld , de snelste internetverbinding beschikbaar vanaf 2012 is een glasvezelkabel , die bekend staat als FiOS , welke gegevens kan overbrengen met snelheden tot 150 megabits per seconde . Een Ethernet-kaart die de gegevens op deze snelheid krijgt via zijn gigabit -poort alleen zal Uiteindelijk produceren snelheden evenredig met de snelheid waarmee het wordt ontvangen .
Mogelijkheden

, de processor van de computer bepaalt de werkelijke snelheid waarmee data die binnenkomt via haar GE gigabit -poort . Met andere woorden , alleen maar omdat de haven in staat is om de overdracht van gegevens op 1 Gbps betekent niet dat de processor van de computer kan houden met dat tarief . Bijvoorbeeld , als de computer bevat een oudere processor , zoals een vroeg Pentium processor , zal niet in staat zo snel als de snelheid waarmee het aankomt het verwerken . In deze gevallen zal de overdracht van gegevens gebeurt in een veel trager tempo dan de GE gigabithaven het vermogen .
Overwegingen

U zult niet in staat zijn om te bepalen of uw de computer Ethernet kaart heeft een gigabit -poort , aangeduid als GE , of een megabit haven , aangeduid als FE voor fast Ethernet , door simpelweg te kijken . Je zult moeten interface van de computer controleren in Apparaatbeheer om dat onderscheid te maken. Met betrekking tot data - overdrachtsnelheden en in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht , gigabit zijn niet gelijk aan gigabytes . Data - overdracht snelheden worden gemeten in bits en data opslag wordt gemeten in bytes . Een byte is gelijk aan 8 bits .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe Network Bedrading Test 
·Hoe te Remote Access Services …
·Hoe kan ik een Linksys Switch 
·Hoe je Tijdelijk Verwijder het…
·Windows Live Kan niet detect T…
·Hoe maak je verbinding een UTP…
·Wat is de Windows 2008 Domain …
·Hoe te Superscope configureren…
·Hoe het opzetten van een Patch…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Business Network Setup 
·Hoe Set Up Zone Transfers in CNR Cisco 
·Hoe kan ik een Admin account Maak & Vera…
·Hoe te verbinden LAN op een Acer Aspire …
·Hoe je draadloze instellingen kopiëren …
·Verschil tussen Ethernet PCI Adapter & N…
·Hoe Hook Up een Ethernet -kabel aan op e…
·Wat is Ethernet Cable & NIC ? 
·Hoe de machine wijzigen in Windows Mobil…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com