Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Wat is Ethernet Cable & NIC ?
Ethernet -kabels en het netwerk (NIC ) te maken breedband internet en draadgebonden lokaal netwerk mogelijk . Als essentiële elementen in een vitale interface tussen een computer en een breedband modem of router , Ethernet-kabels en NIC's stellen ons in staat om het internet te surfen bij hoge snelheden en sluit meerdere computers en entertainment- apparaten in onze huizen en bedrijven . Ethernet

" Ethernet "
verwijst naar zowel de haven en de kabels gebruikt om een ​​Ethernet- netwerk verbinding te maken . Ethernet-kabels zijn voorzien van RJ45-connectoren , die iets breder telefoonaansluitingen lijken . Ethernet kabels bevatten acht draden die verbonden zijn acht pinnen in de RJ45 connector . Deze kabels kunnen worden aangesloten op twee verschillende normen : T - 568A en T - 568B . T - 568B is het meer algemeen gebruikte bedrading schema , hoewel sommige apparaten ondersteunen T - 568A plaats . Soms een crossover Ethernet -kabel , welke aansluitingen aangesloten op een standaard ene kant en de andere standaard aan de andere kant heeft , vereist . Meestal kan een router , hub of switch de noodzaak voor een van deze crossover kabels ontkrachten .
Netwerkinterfacekaarten

netwerk interface- kaarten , bekend als NIC en uitgesproken
" nicks " sluiten op het moederbord van de computer en een aansluiting op het Ethernet- kabel kan worden aangesloten . Hoewel niet alle NIC's zijn Ethernet-kaarten , Ethernet is een van de meest voorkomende toepassingen voor netwerkkaarten . Deze kaarten zijn beschikbaar in 10 , 100 en 100 Base - T configuraties die hun data transfer rate te bepalen , en kan worden geïnstalleerd met behulp van ISA- en PCI -slots op de meeste computers .
Breedband Internet < br >

Zowel Ethernet -kabels en NIC
spelen een belangrijke rol bij het faciliteren van high - speed breedband internet . Ethernet- kabels en netwerkkaarten kunnen gegevens over te dragen bij hoge snelheden , een noodzaak voor breedbandverbindingen . De meeste breedband -opties , waaronder kabel-en DSL , zijn sterk afhankelijk van Ethernet voor verbinding met computers of routers .
Local Area Network

Ethernet- kabels en netwerkkaarten zijn ook een essentieel onderdeel tot oprichting van lokale netwerken , of LAN . In een bekabeld LAN -netwerk , het NIC's op elke computer kan de Ethernet-kabels om een ​​verbinding tussen de computer en de router , dat is de spil van het netwerk op te zetten . Deze router is meestal ook verbonden met een breedband- modem via Ethernet , waardoor het netwerk om verbinding met het internet . Zelfs wireless LAN -netwerken maken gebruik van Ethernet -kabels , omdat deze kabels de verbinding tussen de router en het modem .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe maak je een Ethernet- LAN …
·Waarom kan ik niet op het inte…
·Hoe maak je een Ethernet -cont…
·Hoe je het Type Ethernet Card …
·Hoe de Ethernet -kaart vervang…
·Hoe kan ik Speed ​​Up My Ether…
·Hoe vindt u een Ethernet -numm…
·Wat is de Via Rhine II Fast Et…
·Hoe het opzetten van een Ether…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
  Netwerken Articles
·Hoe een computer te verwijderen van een …
·Hoe een Word- document publiceren op het…
·Networked TiVo Security Risk 
·Hoe kan ik de echte IP-adres van een ext…
·802.11G Wi - Fi Vs . 802.11n Wi - Fi 
·Wat zijn de voordelen van een Client Ser…
·Hoe te gebruiken VoIP voor bedrijven 
·Boost Wireless Internet Ontvangst 
·Hoe te delen Mac & PC Desktops 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com