Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe stel ik toegang op afstand tot Network Drive ?
Wanneer u het opzetten van een netwerk , is een gemak delen van een harde schijf in de thuis-of kantoornetwerk zodat anderen kunnen toegang krijgen tot de informatie . Standaard is echter de aandrijving wordt niet gedeeld en kan niet worden geopend , behalve door een beheerder . Om deze reden , moet de beheerder de aandrijving ter beschikking stellen aan anderen op het netwerk door middel van \\ " delen \\ " opties in Microsoft Windows Vista . Na het delen van de aandrijving , de beheerder stelt privileges . Privileges toestaan ​​om de lijst wie toegang tot de schijf en de beperkingen op de mappen en bestanden . Deel de Drive

Wanneer u opent \\ " My Computer \\ " in Windows Vista , zie je een lijst met stations . Tenzij u een zeer geavanceerd besturingssysteem setup gemaakt , de belangrijkste station op de computer is de \\ " C \\ " schijf . Rechtermuisknop op het station en selecteer \\ " Delen ... \\ " uit het menu . De eerste sectie in het dialoogvenster sharing laat u zien of de drive wordt gedeeld . Als het niet wordt gedeeld , klikt u op de \\ " Geavanceerd delen \\ " knop . In dit dialoogvenster , het vakje genaamd \\ " Deze map delen . \\ " Als u het vakje , de volgende dropdown box vraagt ​​om een naam voor het bestand aandeel .

Zodra u een station hebt gemaakt , moet u machtigingen in te stellen . Standaard is de groep \\ "Iedereen \\ " wordt toegang gegeven . Als dit is een kleine , thuisnetwerk , dat kan worden wat je wilt . Echter , als je wilt om iemand uit te sluiten van het station , moet je expliciete machtigingen onder het tabblad \\ " Beveiliging \\ " in te stellen . Klik op de "Edit \\ " knop \\ . Dit opent een nieuw venster waarin u gebruikers verwijderen en toevoegen.
Map of the Drive

Op een van de netwerkcomputers , dubbelklikt u op \\ " My Computer \\ " toewijzen aan het station . Kaart brengen van de aandrijving zorgt een brief op de lokale machine , zodat de lokale gebruiker kan het station te openen en bestanden uploaden en downloaden . Klik op de " Map Network Drive \\ " knop \\ . In Windows Vista , dit is een knop op de menubalk bovenaan . Er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd om het pad . Het pad naar een gedeelde netwerk schijf is geformatteerd als \\ " \\ \\ \\ \\ \\ \\ share . \\ " Vervang de " \\ " tekst \\ met de naam van de externe computer . Vervang \\ " share \\ " met de naam van de gedeelde bron . Als u expliciete machtigingen ingesteld , kan Vista je een popup om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Xbox 360 Media delen Problemen…
·Hoe een Ad Hoc netwerk in Vist…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe maak je een cd-drive via e…
·Hoe te verbinden Twee Apple la…
·Hoe maak je een statisch IP Ha…
·Hoe de Microsoft Loopback Adap…
·Zal een D - Link DNS - 321 Run…
·Hoe te VLC streamen naar Blu -…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een TeamSpeak Server Host 
·TSAA Protocol 
·Hoe maak je verbinding een draadloze DSL…
·Toegang tot een Netopia DSL Modem 
·Hoe je FTP Site Operators toe in IIS 
·Hoe maak je een draadloze Ad Hoc -netwer…
·Hoe te Domeinnamen Transfer naar JustHos…
·Hoe oude computers verwijderen van een d…
·Hoe te netwerkprinter installeren op Win…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com