Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe een Ad Hoc netwerk in Vista
Ad hoc -netwerken zijn tijdelijk computer - tot - computer netwerken die niet een server of router voor verbinding vereisen maken . Deze fundamentele file - en Internet - sharing netwerken kan worden vastgesteld met behulp van het netwerk setup -functie in Windows Vista . Meerdere computers kunnen worden aangesloten op het ad hoc netwerk zolang zij binnen 30 meter van elkaar . Vista maakt het ook mogelijk de gebruiker om het ad hoc -netwerk voor toekomstig gebruik op te slaan. Wat je
heb Twee of meer Wi - Fi- computers in een 30 - voet radiusWindows Vista
Toon Meer Aanwijzingen
1

Vanuit het menu 'Start' van uw computer , selecteer de " verbinding maken " optie op de rechterzijde van de lijst . Onder de lijst met beschikbare netwerken , selecteer de " Opzetten van een verbinding of netwerk" optie . Kopen van 2

Selecteer de " Opzetten van een draadloos ad hoc ( computer - naar - computer ) netwerk" link, die is de vierde optie vermeld . Markeer deze optie en klik op ' Next '. Het volgende scherm zal een ad hoc -netwerk te beschrijven en informeren u dat de apparaten moet zich binnen 30 meter van elkaar . Klik op " Next " om verder te gaan .
3

Selecteer een netwerknaam en het wachtwoord voor uw ad-hoc netwerk . U kunt afzien van het beschermen van uw netwerk met een wachtwoord . Windows Vista kunt u ook kiezen tussen WPA2 en WEP -encryptie -methoden . Als u niet weet welke encryptie methode te kiezen , klik op de blauwe ' Help mij kiezen "-link naast de encryptie drop- down menu . Er wordt een venster geopend met gedetailleerde informatie over het verschil tussen encryptie methoden . Plaats een vinkje naast de " Bewaar dit netwerk " optie in de linker bovenhoek van het scherm als u wilt dit netwerk te gebruiken in de toekomst . Klik op 'Volgende'.

Wacht 4 voor Windows te eindigen opzetten van het netwerk . U kunt de internetverbinding van de hostcomputer te delen door het selecteren van de " Schakel Internet -verbinding delen " optie zodra het netwerk is gevestigd. Gebruik de naam en het wachtwoord om verbinding met het ad hoc -netwerk via andere computers netwerk .
5

Om te veranderen welke items worden gedeeld via de ad hoc -netwerk , opent u de "Connect to " optie uit het "Start " menu . Kies de "Open Network and Sharing Center " optie in de richting van de onderkant van het venster . Een lijst van mogelijke items te delen wordt weergegeven onder de sectie ' Delen en verkennen " . U kunt artikelen delen door het selecteren van " Aan" of "Uit" om de toegang tot uw computer te beperken .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een Network Drive …
·Hoe kan ik bekijken Andere com…
·Hoe kan ik delen een Disc Driv…
·Hoe mappen maken op een Domain…
·Hoe je DHCP Wijzigen om een st…
·Hoe verander ik de DHCP Pool a…
·Hoe controleert de DHCP -inste…
·Hoe maak je een draadloze netw…
·Hoe te configureren Rdp om SSL…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te openen van de poorten op een Hard…
·Hoe maak je een Link Exchange 
·Wat is het verschil tussen Microwave & S…
·Hoe te verbinden van een laptop op een D…
·Hoe maak Cable Connectors 
·Hoe je het IP wijzigen op een externe co…
·Hoe maak je verbinding Windows Vista naa…
·Hoe Hook Up Twee draadloze routers om de…
·Wat Is Error Correction & Detection ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com