Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat zijn Overdraagbare ICT -technieken?
ICT verwijst naar het volledige scala van informatie -en communicatie- apparaten en toepassingen . De term omvat computer hardware en software , telefoon , zowel vaste lijnen en mobiele , televisie en radio , satelliet- systemen , en dergelijke elektronische functies zoals afstandsonderwijs , teleconferencing en webinars . Overdraagbaar ICT technieken zorgen voor een persoon om een vaardigheid of techniek in de ene situatie te leren en deze kennis toepassen in een ander . Basistechnieken

Basistechnieken
onder de werking van een computer en de mogelijkheid om dergelijke gemeenschappelijke communicatie-apparaten zoals een mobiele telefoon te gebruiken . Computer operatie een begrip van een computer besturingssysteem en de mogelijkheid om een ​​toetsenbord en muis te gebruiken , voor toegang tot het internet , gebruiken e-mail en op internet zoeken naar informatie met behulp van een zoekmachine of directory .
Information technieken

informatie technieken
betrekken van de locatie , het ophalen en het gebruik van verschillende feiten , statistieken , foto's en andere informatie . Een persoon op zoek naar informatie kan een Internet zoekmachine zoals Google of search - specifieke webpagina's of geselecteerde databases . Naast het zoeken , specifieke vaardigheden omvatten het opslaan van bestanden , het afdrukken van bestanden , het creëren van een document met een tekstverwerker en integreren van feiten en /of afbeeldingen in een document . De persoon moet ook de informatie en documenten bronnen te kunnen evalueren .
Communicatie Technieken

Naast de elementaire communicatie -technieken , kan een persoon deelnemen aan teleconferenties , webinars , videoconferenties , Internet discussielijsten of forums en chatrooms . Facebook , Twitter , MySpace en andere dergelijke sociale media zijn sterk toegenomen de manieren waarop mensen met elkaar omgaan . E-mailgebruik is inclusief het verzenden en ontvangen van berichten , het bijvoegen van bestanden aan een bericht en het downloaden en afdrukken van ontvangen bestanden .
Overdraagbaarheid Voorbeelden

meeste ICT- technieken toe te passen op vele situaties . Hier zijn twee voorbeelden . ( 1 ) Een student leert een tekstverwerker gebruiken en schrijft een Engels essay . Later kunnen ze de tekstverwerker gebruiken om een ​​college toepassing schrijven of componeren van een CV . Nog later de oud-student kan de mogelijkheid om tekstverwerking essentieel in een werksituatie te gebruiken. ( 2 ) Internet searching helpt een student informatie zoekt over een research paper . Later gebruikt hij deze zoektocht vaardigheden om een ​​baan te vinden , zoek een auto te koop en vind een vakantie resort .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe u de HP Network Devices On…
·Hoe te Barcodes gebruiken voor…
·Hoe je je eigen Throwback Jers…
·Hoe naar mobiele telefoons Lin…
·Hoe te gebruiken GNS3 een Cisc…
·Hoe het opzetten van de Window…
·Hoe je Wake on LAN Implementer…
·Step - by - Step voor nieuwe a…
·De MSTP Protocol 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Wat is een Linksys WEP code ? 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding een Mac-laptop aa…
·Hoe maak je een wachtwoord op de Cisco 7…
·RF Circulatiepomp Tutorial 
·Wat zijn de functies van een UTP-kabel ?…
·Hoe maak je een internet uitschakelen In…
·Hoe je Internet-opties uitschakelen Via …
·Hoe maak je een categorie 5 Patch Panel 
·Hoe Set Up Ultra VNC Dus het zal door de…
·Hoe configureer ik een DHCP Cisco 1841 ?…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com