Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat zijn de voordelen van een SSL Certificaat ?
Ontwikkeld door Netscape , de Secure Socket Layer ( SSL ) protocol zorgt voor de veiligheid van de verschillende transacties tussen browsers en webservers . Het versleutelt de koopman en alle persoonlijke gegevens , zoals creditcardnummers gebruikt om online aankopen te maken . Een aantal voordelen bestaan ​​om het hebben van een SSL-certificaat , zowel voor handelaren die willen betalingen van klanten en de persoonlijke gegevens te beveiligen , en voor kopers om te weten dat de website van een handelaar is veilig . Klanten krijgen

Miljoenen consumenten shop voor goederen online
, maar in een tijdperk van inbreuken op de beveiliging en fraude , veel consumenten willen ervoor zorgen dat hun persoonlijke gegevens , met name hun financiële informatie , is niet kwetsbaar bij het maken van online aankopen . Omdat niet alle online handelaren hebben dit type beveiliging , het hebben van een SSL -certificaat is iets dat je kunt adverteren als handelaar naar klanten en een concurrentievoordeel te behalen .
Aankoop met vertrouwen

Als u een consument op zoek naar een bepaald product te kopen , en je wilt online te winkelen , kunt u zorgen dat de gegevens die worden verzonden via het internet universum is niet veilig . De realiteit is dat op elk moment duidelijk, onbeveiligde tekst wordt verzonden tussen Severs , zowat iedereen met technologische know-how kan het kwaadwillig openen . Maar als de website die u koopt uit over een SSL-certificaat , kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens worden gecodeerd voordat het wordt verzonden over het internet , en dus niet zal worden gelezen door iedereen behalve de beoogde handelaar .
< Br >
voorkomen /ontmoedigen fraude

Vanwege het feit dat duizenden mensen zijn het slachtoffer van internetfraude elk jaar , heeft de FBI adviseerde alle online shoppers om alleen gebruik maken van websites die worden beschermd met een SSL -certificaat . Zij dringen er bij de consument te geven nooit creditcardnummers of persoonlijke informatie , tenzij de site beveiligd is . Te weten dat een site is SSL beveiligd, zorg ervoor dat het adres van de website begint met " https " in plaats van alleen ' http '. Ook kan er een slotje op het scherm te zijn , al heb je een slot niet mag vertrouwen icon alone tenzij ook vergezeld gaat van een " https " . Het voorkomen van fraude door het gebruik van een SSL - certificaat website zal niet alleen uw persoonlijke informatie en financiële administratie te beschermen , het kan ook vermindering van de groeiende golf van internetcriminaliteit .

Previous: Next:
  Network Security
·Wat zijn de gevaren van comput…
·Hoe configureer ik een Netgear…
·Wat zijn de elementen van de C…
·Trojan-virus infectie 
·Hoe maak je een certificaat va…
·Risico's van fysieke indringin…
·Tools & Technieken gebruikt in…
·Hoe kan ik een SSL Client Cert…
·Verschil tussen SSL en https 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Wat is het proces dat plaatsvindt tussen…
·Hoe te beveilig ik mijn Netgear 
·E-mail Management Tools 
·Hoe herken je Transmission Rate 
·Hoe Hook Up een router aan een modem met…
·Credit Balance Transfer Opties 
·Hoe het opzetten van Virtual Hosting 
·Hoe sluit ik een draadloze laptop een dr…
·Dial Up Modem Prestatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com