Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe werkt een firewall Affect Speed ​​?
Computer beveiliging is een onderwerp van zorg voor bedrijven en geïnformeerde personen . Met hackers werken aan netwerken van gekaapte computers te vormen is het belangrijk dat u maatregelen om de veiligheid van de computer van uw bedrijf en uw persoonlijke computer te beschermen . Firewalls zijn een belangrijk stuk in de security infrastructuur voor zowel woningen en bedrijven , maar er is een effect op de prestaties . Firewalls

Fysieke firewalls
zorgen voor een barrière tussen het dreigend gevaar van een brand en een beschermde activum . Computer firewalls beschermen bedrijf of personal computers en netwerken van de gevaren die op de loer liggen op het internet . Firewalls doen hun werk door het inspecteren van de datapakketten die binnenkomen via hun netwerk interfaces en het maken van beslissingen over de vraag of het pakket vallen of laat het gaan . De klassen van firewalls zijn hardware- apparaten , software op servers en firewalls geïnstalleerd .
Firewall Appliances

Een firewall apparaat is een stuk hardware dat alle van de software heeft geïnstalleerd als de firmware op het apparaat . Apparaten zijn afgestemd op snelheid en efficiëntie om de netwerkprestaties te optimaliseren , maar is er enige vertraging bij de inspectie van het pakket en de gegevens te vergelijken met de rule base . Toestellen worden meestal uitgevoerd in de perimeter van een netwerk tussen het netwerk en het internet .
Software firewalls

Software firewalls
bestaan ​​van een software pakket dat is geïnstalleerd op een server zoals Linux of Windows . Software of server - based firewalls ook typisch zitten tussen het internet en een intern netwerk zodat het maximale bescherming tegen schadelijke gegevenspakketten . Software firewalls veroorzaken iets meer vertraging dan toestellen omdat er meer software betrokken , en software introduceert altijd vertragingen . Dit kan vooral het geval zijn als de firewall is ook het verstrekken van proxy of content filtering -diensten . Echter , de vertraging is nog steeds gering en de trade - off voor bescherming wordt beschouwd als de moeite waard voor de meeste bedrijven .
Personal Firewalls

Persoonlijke firewalls
zich op uw personal computer en hebben dezelfde functie als het apparaat en software firewalls op een individuele computer niveau . Als uw bedrijf een adequate Internet firewall heeft geïnstalleerd, kunt u niet kiezen om een persoonlijke firewall te installeren op uw computer , omdat er een prestatiegebonden hit . Als u op meer firewall-functies , de invloed op de prestaties verhoogt . Echter , voor je computer thuis moet je een persoonlijke firewall of infectierisiconiveau installeren of te kapen door hackers . Het is onwaarschijnlijk dat je ooit de prestaties verschil op de computer van de uitvoering van een personal firewall zal merken .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe je WEP- wachtwoorden verwi…
·Hoe maak je een computer maken…
·Hoe je mensen houden van het h…
·Wat is een unmanaged Client ? 
·Hoe maak je een traceroute Blo…
·Hoe stel ik mijn router zodat …
·Hoe te Bypass Sonic Muur 
·Hoe maak je een LAN -netwerk i…
·Ik kan niet Mijn Computer Name…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Static LAN IP Set Met Belkin 
·Verbinding maken met een andere computer…
·Draadloos Internet Sharing werkt niet me…
·Wat is de Hashtag Game ? 
·Waarom Put ferriet Rond Cables ? 
·Hoe vindt u het IP-adres van een Network…
·Hoe te Cable snelheid te verhogen op Med…
·Hoe maak je een Wireless Lenovo 3000 Upg…
·Hoe te Routers Audit 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com