Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Apple SSD Vs . HDD
De hoeveelheid ruimte op je harde schijf is niet het enige wat je moet overwegen wanneer u een Apple-computer te kopen . Je moet ook aandacht besteden aan het type van de harde schijf in de computer die u koopt . Apple biedt u twee soorten van harde schijven , de harde schijf en de solid state drive . Elk heeft zijn voordelen , en de juiste keuze voor u hangt af van uw wensen en budget . Identificatie

Als onderdeel van zijn productaanbod , Apple geeft je de mogelijkheid tot aankoop van een Mac-computer met een standaard harde schijf of een solid state drive . Een harde schijf is hetzelfde item dat in de meeste computers verschijnt : een magnetische harde schijf waarop relevante computergegevens wordt geschreven . Terwijl harde schijven hebben werkelijke schijven in die spin , terwijl de schijven in gebruik zijn , de solid state drive heeft geen onderdelen die bewegen , maar microchips die gegevens opslaan - . Vandaar de naam
Solid State Drive voordelen

Macs
geïnstalleerd met de nieuwere SSD -technologie kan bepaalde taken veel sneller dan die geïnstalleerd met harde schijven uit te voeren , volgens de industrie website AppleInsider , die de eerste generatie MacBook Airs getest met elk type schijf in 2008 . In het bijzonder , deze snelheid voordeel uitte zich tijdens het opstarten , toonde AppleInsider . De solid state drive veel sneller opgestart dan de harde schijf en ook grote hoeveelheden data te lezen sneller dan de traditionele harde schijf .
Hard Disk Drive Voordelen

de harde schijf heeft een aantal voordelen ten opzichte van de solid state drive . In gebieden niets met het opstarten en toegang tot grote hoeveelheden gegevens , de harde schijf was trager , maar niet veel , AppleInsider gevonden . Dat is belangrijk als je bedenkt dat een solid state drive honderden dollars kon moest de prijs van je Mac . Een MacBook Pro met een standaard 500 GB harde schijf is $ 200 goedkoper dan een met slechts 128 GB solid state drive , vanaf oktober 2011. Hoe meer ruimte je nodig hebt op de schijf , hoe meer de prijs verschil verbreedt .
Andere overwegingen

De solid state opties station bieden minder opslagruimte dan de harde schijf modellen beschikbaar vanaf 2011 . Voor een MacBook Pro , zijn er twee formaten van de harde schijf beschikbaar : 500GB en 750GB . De grootste solid state drive beschikbaar is 512GB , nauwelijks meer dan de harde schijf basismodel . Om dat solid state drive in dit scenario te krijgen, zou je moeten betalen $ 1200 extra voor je MacBook Pro .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik een antenne maken n…
·Verbinding maken met WildBlue 
·Over Linkshare 
·iDisk Tips 
·Kan Twee Modems werken op een …
·Hoe te Bits Per Second Bereken…
·Hoe je alle verwijderde e-mail…
·Soorten SSL 
·Tutorial om een Lag Switch Mer…
  Related Articles
Hoe maak je een Apple -computer verbindi…
Router Connection Speed ​​Vs . Throughpu…
G Vs . B Routers 
Hoe Hook Up een Apple laptop op een draa…
Wireless G Vs . N Routers 
Wireless - G netwerk Vs . Wireless - N n…
Hardwire vs Draadloze routers voor kabel…
Hoe te Sta verkeer naar Come Through My …
Linksys Router WEP vs WPA op Comcast 
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een SSL Tunnel Setup 
·Hoe te newtork XP Computers 
·Hoe u uw TCP Stacks Reset 
·Heb Routers connnect op Ieder Modem ? 
·FireWire Adapter Vs . Kabel 
·Hoe Hook Up een router van Belkin 
·Een Netgear Inloggen Explained 
·Hoe kan ik een Dell Floor Server Monteer…
·Netcat Opties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com