Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat zijn Intrusion Prevention Systems ?
Intrusion Prevention Systems ( IPS ) zijn apparaten die kunnen detecteren aanvallen op een netwerk en stop deze aanvallen te voorkomen . Netwerkbeheerders hebben een breed scala van IPS apparaten om uit te kiezen , dit kan servers om efficiënt te draaien ondanks de aanvallen van hackers , malware en algemene server overbelasting gedreven door zwaar verkeer . Inline Intrusion Detection

Inline inbraakdetectiesystemen
hebben meestal twee netwerkinterfacecontrollers ( NIC ) . Netwerkinterfacecontrollers zijn stukken hardware die het mogelijk componenten met elkaar kunnen communiceren via een netwerk . Een NIC heeft geen IP-adres hebt , zal dat indringers niet in de gaten deze detectie component . De gegevens die door de detectie- NIC en de hardware heeft protocollen die vertellen om te controleren op specifieke pakketten die kwetsbaarheden hebben . Het apparaat kan doorsturen het pakket of laten vallen . Sommige NIC 's zoals Hogwash kan het pakket te herschrijven , zodat het niet zal werken . Deze functie spoort indringers te blijven aanvallen , zodat u informatie over de indringer kan verwerven .
DoS bescherming

De laag zeven switches , waardoor netwerken om bandbreedte te verdelen over meerdere servers , vaak gebruik van Denial of Service ( DoS ) en Distributed Denial of Service ( DDoS ) bescherming. Een denial of service- aanval houdt simpelweg aanvallers proberen om de servers te overstelpen met informatie . Omdat servers alleen zo veel informatie kan verwerken , kan overbelasting van de servers te voorkomen dat andere gebruikers toegang krijgen tot de servers . Net als de inline NIDS , de DoS -en DDoS bescherming te onderzoeken pakketten die langs hen en bepalen of ze hebben lekken voordat het pakket door de firewall . De bescherming hardware kan een aantal DoS-aanvallen te identificeren en zet ze voordat ze overweldigen de server .
Firewalls

Firewalls
kunnen blokkeren bepaalde soorten aanvallen , serveren zoals systemen inbraak . Sommige applicatie firewalls worden gerold in een intrusion detection systeem . Deze systemen zijn meer aanpasbaar dan de laag niveau schakelaars en de inline intrusion detection systemen , met de nadruk niet op de pakjes , maar op een aantal andere factoren , zoals Application Protocol Interface ( API ) gesprekken , buffer overflow pogingen , interactie van de gebruiker met de applicatie en applicatie interactie met het besturingssysteem . API oproepen interfaces waardoor verschillende stukken hardware kan interageren met elkaar . Buffer overflows zijn wanneer programma's of processen proberen meer gegevens in een tijdelijk opslaggebied ( buffer ) op te slaan , in plaats van een oorspronkelijk de bedoeling was .
Combinatie

Hybrid schakelaars
hebben de eigenschappen van zowel de zeven lagen schakelaar en de firewall en IDS systeem . Dit systeem verkeersgegevens beschouwt en probeert te bepalen of het verkeer heeft kwaadaardige data . Toepassingen komen met dit systeem dat het netwerk op kwetsbaarheden om extra bescherming te bieden scannen. Dit bespaart tijd en geld , omdat de security administrator hoeft niet zo veel tijd te besteden het configureren van het beleid .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe je aanvallen gebruiken Ide…
·Verschil tussen SSL en https 
·Belang van beveiligen Data Tra…
·Hoe te installeren van een Cis…
·Network Node Validatie 
·Hoe maak je een Open Port 
·Hoe de NTLM Authentication Tes…
·Hoe te SSL Security Test 
·Wat Encryptie wordt gebruikt o…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Wat is een Linksys WEP code ? 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Hoe een gateway-router met een modem voo…
·Hoe kan ik een defect Ethernet -kaart ve…
·Hoe kan ik een draadloze kaart configure…
·Ik kan niet pingelen op Sony 
·Hoe kan ik Google Analytics profielen Sa…
·Hoe te Run Meerdere sites op dezelfde po…
·Hoe maak je een PC-netwerk Test 
·Hoe je FTP Setup Toegang tot een NAS-sch…
·Toegang tot een DSL- modem via een route…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com