Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe kan ik een laptop verbinding als een tweede pc in huis
Met het gebruik van een draadloze router , kan een desktop computer worden aangesloten op een laptop om een internetverbinding te delen . Met behulp van een draadloze router is de eenvoudigste en gemakkelijkste manier om een ​​desktop computer en een laptop aan te sluiten . Als uw internetverbinding snel genoeg is om meer computers tegemoet te komen, kunt u zelfs gebruik maken van een laptop om verbinding met het internet . Wat je nodig hebt
Desktop computer
Ethernet -kabels
Draadloze router
Draadloze router software disk
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zorg ervoor dat de modem , router en computers zijn allemaal uitgeschakeld . Ervan uitgaande dat u een desktop computer rechtstreeks op de kabelmodem aangesloten , verwijdert u de Ethernet-kabel die de computer en de modem verbindt . Gebruik dezelfde kabel om de modem aan te sluiten op de draadloze router . Gebruik een andere kabel om de draadloze router ( van de " internet", " WLAN " of " DSL " poort ) aansluiten op uw desktop computer . Stroom op alle apparaten wanneer de kabels goed zijn aangesloten . Kopen van 2

Plaats de draadloze router software schijf in de cd /dvd - rom- station van uw desktop computer . Wacht tot de software om automatisch te starten en begeleiden u door de draadloze router setup . Volg de aanwijzingen totdat u de configuratie te voltooien . Wijs uw gewenste SSID ( dit zal de naam van de draadloze internetverbinding zijn) en dan ervoor zorgen dat u " IP-configuratie " of iets wat lijkt op "Dynamic " of stel " DHCP . " Herstart de computer .

Turn 3 op uw laptop en zorg ervoor dat de draadloze functionaliteit is ingeschakeld . Maak verbinding met de draadloze internetverbinding . Als u Windows XP gebruikt , opent u het Configuratiescherm en klik op " Netwerkverbindingen ", " View Network Connections " en " draadloze verbindingen . " Klik op de naam van de draadloze verbinding en sluit daarna .

Als u Windows Vista gebruikt , opent u het Configuratiescherm en klik op " Netwerk en internet", " Network and Sharing Center " en " Verbinding met een netwerk . " Klik op de naam van het draadloze netwerk en klik op "Connect ".
4

Enable DHCP om IP conflicten en fouten in het netwerk te voorkomen . Als u Windows XP gebruikt , opent u het Configuratiescherm en klik op " Netwerkverbindingen " en " Local Area Connection . " Klik met de rechtermuisknop op " Local Area Connection " en selecteer "Eigenschappen . " Selecteer " Internet Protocol TCP /IP " en vervolgens "Eigenschappen . " Klik op " automatisch verkrijgen IP-adres " en vervolgens op "OK . "

Als u Windows Vista gebruikt , opent u het Configuratiescherm en klik op " Netwerk en internet", " Network and Sharing Center " en " Netwerkverbindingen beheren . " Klik met de rechtermuisknop op de naam van de draadloze verbinding en kies 'Eigenschappen'. Klik op " Internet Protocol versie 4 ( TCP/IPv4 ) " en klik op "Eigenschappen . " Herhaal deze stappen op uw desktop computer .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe je Linksys oplossen door C…
·Hoe kan ik een laptop om de Sw…
·Hoe maak je een PC op het LAN …
·Hoe kan ik een netwerkprinter …
·Informatie over Computer Netwo…
·Hoe maak je een website met be…
·Hoe om werk Stations toevoegen…
·Hoe vindt mijn MAC-adres op mi…
·Wat Is AppleTalk ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Graboid Vs . Netflix 
·Hoe je e-mail lezen op Server 
·Zes Basic Computer Network Components 
·Hoe om te controleren een HP Pavilion Co…
·Hoe Hook Up een computer op een tv via e…
·Hoe de prestaties van Flash Games Verbet…
·Hoe maak je een router creëren Password…
·Hoe maak je een AirPort-basisstation geb…
·Hoe vindt u de SSID -nummer voor een Web…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com