Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe kan ik Internet Filters verwijderen
Internet filters blokkeren en te voorkomen dat bepaalde activiteiten van het nemen van plaats, zoals het controleren van e-mail en de specifieke websites bezoeken . Internet filtering wordt gebruikt door werkgevers verslappen en door organisaties zoals openbare bibliotheken om consumenten te beschermen tegen aanstootgevend materiaal te voorkomen . Verwijderen of omzeilen van een internet filter is mogelijk , maar men moet eerst rekening houden met de mogelijke gevolgen van dit te doen . Instructies

Point 1 uw internet browser naar de configuratiepagina van de router die u gebruikt . Typ de router of IP-adres Internet- netwerk in de adresbalk van uw browser om deze pagina te bereiken , in de meeste gevallen zult u de gebruikersnaam van de beheerder en het wachtwoord voor toegang nodig hebben . IP-adressen De meeste home internet draadloze router zijn " 192.168.1.1 " en de standaard aanmeldingsgegevens zijn "admin " voor zowel de gebruikersnaam en het wachtwoord .

Klik 2 op de " Access Restrictions " of voor dergelijke -titled sectie . Dit is de plaats waar internet het beleid en de website filters zijn ingesteld .
3

Selecteer de specifieke internetbeleid of filteren die u wilt wijzigen . Sommige configuratiepagina's zal hebben keuzelijsten waarop u kunt klikken om het juiste filter te kiezen , de meeste Internet -filter beleid zal zo worden genoemd dat je kunt differentiëren tussen hen
4

Verwijder de specifieke internet . filter door het selecteren van de optie "Verwijderen" . Als alternatief kan internetadres filters worden verwijderd door het verwijderen van de URL van de website in het filter beleid in het kader van de " geblokkeerde URL's " of vergelijkbare sectie . Klik op " Save Settings " om het proces te voltooien .
Omzeilen Internet Filters
5

Open de command line prompt box in uw besturingssysteem . In veel Windows -besturingssystemen kunt u klikken op de knop " Start " , kies " Uitvoeren, " typ " cmd " voor de command prompt box en hit ' Enter ' om het te openen .
6

Ping de Internet website die op dit moment wordt geblokkeerd door de Internet filter of beleid . De ping -functie zou moeten werken , tenzij het ​​wordt geblokkeerd door de organisatie of persoon die zet de computer beleid . Om een ​​website te pingen , typ de volgende zonder aanhalingstekens en haakjes in de command prompt box : " . Ping [ gefilterd - website - URL.com ] "

Kijk 7 voor het IP-adres van de geblokkeerde website . Het IP- adres moet worden gevestigd tussen haakjes onmiddellijk na de naam van de internet site . Moet u dit adres zonder de beugels in uw internet browser , dan druk op " Enter . " Het internet browser moet het internet filter omzeilen en nemen u mee naar de opgegeven pagina , tenzij de Internet -filter heeft de mogelijkheid om IP-adressen van de website te blokkeren . < Br >

Previous: Next:
  Network Security
·Over VNC Servers 
·Hoe Network Gebruiker Activity…
·Computer Surveillance Techniek…
·Voordeel van Asymmetrische Sle…
·Hoe te Onderzoek & Track een I…
·Hoe kan ik XP groepsbeleid Acc…
·GPRS verificatiemethoden 
·Hoe Web ACL -instellingen cont…
·802.1 X Beveiligingsprotocol 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te NetGear WGR614 Problemen 
·Basis Multiplexing 
·Hoe het opzetten van een Linksys Thuis D…
·Hoe de DMZ instellen voor een NETGEAR WG…
·Voordelen van het hebben van een interne…
·Hoe te Enable VPN-doorvoer 
·Hoe maak je Uitvoer in een 2Wire Verhoog…
·Wat betekent uploaden Mean ? 
·Wat zijn Client Server Networks ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com