Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te NetGear WGR614 Problemen
Netgear 's WGR614 router biedt thuisgebruikers een slank , ruimtebesparend savvy breedband router voor draadloos surfen met snelheden van maximaal 54 megabyte per seconde ( Mbps ) . Netgear verkoopt het als beste voor degenen die willen simpele e-mail en surfen op het web mogelijkheden . Zelfs de best ontworpen router kan storing. Problemen met uw Netgear WGR614 om eventuele technische problemen die kunnen houden van het genieten van je breedband-internetverbinding op te lossen. Instructies

Controle 1 dat de Netgear WGR614 is aangesloten op de adapter als het gaat niet aan . De meegeleverde AC stroomkabel moet worden aangesloten op de achterkant van de router en de lampjes op de voorzijde van het apparaat dient gloed . Kopen van 2

Controleer of de router is verbonden met een internetverbinding als het niet uitzenden een draadloos netwerk signaal . Voor DSL-verbindingen , steekt u een Ethernet -kabel van de telefoonlijn in de achterkant van de WGR614 . Voor kabel internet , moet de Ethernet-kabel loopt van de WGR614 op de kabelmodem . Duw de Ethernet-kabel in tot hij vastklikt .
3

Controleer verbindingsinstellingen van de WGR614 's nauwkeurig de door uw internet service provider ( ISP ), vereiste als je een draadloos internet signaal te zien , maar kan ' t surfen op het web . Start een willekeurige webbrowser en typ " 192.168.1.1 " in de adresbalk . Druk op de toets " Enter" op uw toetsenbord . De pagina met instellingen voor de WGR614 zal verschijnen . Typ " admin " als gebruikersnaam en ' password ' als wachtwoord en druk op " OK . " Klik op " Basic Settings " en zorg ervoor dat het formulier wordt ingevuld behoren . Als je onzeker bent , contact op met uw internetprovider voor meer informatie router .
4

Een upgrade van de Netgear WGR614 de firmware software . Firmware is het stukje software dat de router werking houdt , en Netgear werkt nu en dan de firmware om verschillende bugs en glitches te lossen . Vanaf opstartpagina van de router - benaderd door een bezoek 192.168.1.1 in een browser ( zie stap 3 ) - " . Controleer op nieuwe versie " push " Controle " naast Volg de aanwijzingen op het scherm om alle relevante updates te downloaden en te installeren .
5

Reset de router als een laatste redmiddel . Dit herstelt het toestel naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen en kan software - gerelateerde problemen zoals onderbroken connectiviteit oplossen . Houd de resetknop , gevonden op de achterkant van de WGR614 , gedurende 10 seconden of totdat al haar voorste lichten beginnen te knipperen . Hervat gebruiken zodra de lichten ophouden flikkeren . Resetten kan enkele minuten duren .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te stoppen Redirect 
·Hoe te installeren Cox Interne…
·Hoe Network in Microsoft XP 
·Hoe u de lettergrootte voor ui…
·Hoe maak je een URL registrere…
·Gratis Java Repair 
·Hoe de snelheid berekenen Via …
·Hoe te Windstream Problemen 
·Wat betekent het als de proxys…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe u uw BlackBerry Protect Van Hacking 
·Hoe maak je een WRT160N router installer…
·Hoe maak je een Netzero Dialer Vervang 
·Hoe de Ethernet Controller Driver Update…
·Hoe maak je een Time Problemen Warner Ca…
·Hoe kan ik een Index Server te gebruiken…
·Hoe online activiteiten Trace From Home …
·Hoe kan ik mijn internet sneller te make…
·Hoe in te breken op een uitzending Domei…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com