Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe kan ik een Index Server te gebruiken op een Intranet
Hier is een nieuwe reden om uw documenten te organiseren . Microsoft Index Server kunnen gebruikers eenvoudig toegang tot meer dan 2.000 documenten op uw intranet . Speciale functies koppelen uw catalogi om een aangevraagde website en automatisch de juiste directory's toe te voegen . Als u een map wilt uitsluiten van de website , u hoeft alleen het vinkje uit het " omvatten index " box.Index Server is speciaal ontworpen om documenten samen te stellen uit verschillende webservers en op de behoeften van de meeste websites staan ​​voor search oplossingen . Gemakkelijker toegang tot de juiste catalogus , kunnen gebruikers vinden de documenten die het meest relevant zijn voor hen . Uw intranet wordt de ultieme informatie management tool . Wat je nodig hebt
Microsoft Index Server
Winkel
Intranet
Subdirectory
Toon Meer Aanwijzingen
1

Opzetten van een ruimte voor het opslaan van uw catalogi . Gebruik de " D : " rijden naar een submap genaamd " Catalogi " te creëren voordat je indexeren kopen van 2

Klik op "Start " en selecteer . ' Programma's '. Kies " Systeembeheer " en selecteer " Computerbeheer " om de Indexing-service console lokaliseren .
3

Klik op " Indexing-service 'onder' Services en toepassingen ' om te beginnen met het creëren van een indexering service voor uw website .
4

klik met de rechtermuisknop op " Indexing-service " en selecteer " Nieuw " en " Catalog " uit de lijst . Wacht totdat het dialoogvenster. Onder het veld "Naam" in het dialoogvenster , typ een naam voor uw catalogus , zoals " Intranet . " Laat het veld "Plaats " in de standaard locatie voor de catalogus . Klik op "OK . "
5

Klik met de rechtermuisknop op de naam van uw nieuwe catalogus en selecteer de eigenschappen om uw nieuwe catalogus configureren . Wacht totdat het dialoogvenster.
6

Klik op het tabblad " Tracking " en verander de " WWW " server om de naam van de site die u wilt indexeren . Laat andere instellingen op hun standaard instellingen .
7

Breid uw catalogus in het linker venster en klik met de rechtermuisknop op " Directories . " Selecteer " Nieuw" en " Directory ", blader vervolgens naar de map die u wilt toevoegen . Om een map te sluiten , controleren " Nee" voor het " opnemen in index " optie .
8

Klik met de rechtermuisknop op " Indexing-service " en selecteer " Stop" om te beginnen met het catalogiseren van de inhoud van uw site . Laat de indexer voor een tweede en herhaal , maar selecteer "Start " en wacht -service te starten .
9

Klik op de " + " naast de naam van uw Indexing-service , klik dan op " de vraag van de catalogus . " De " Indexing Service Aanvraag formulier " verschijnt . Voer een eenvoudige query en klik op " Verzenden" om te controleren of de index dienst werkt .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Een gids voor de Linksys RVS40…
·Hoe het opzetten van een thuis…
·Hoe maak je een WPN824V3 Met e…
·Hoe kan ik een Bluetooth- verb…
·Hoe te Bandbreedte Throttle na…
·Waarom een computer kan geen v…
·Hoe kan ik subnetten toe in So…
·Hoe het opzetten van een print…
·Hoe maak je een GPO Screensave…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Verschil tussen Cat5e & Cat6e Cable 
·Wat maakt een High Ping ? 
·Toen ik Hook Up de LAN-kabel het Zegt de…
·Heb Linksys Wireless Routers werken met …
·Hoe je iemand die uw Wi - Fi- Block 
·Hoe te Update Your WordPress Berichten m…
·Manieren om Block een Wi - Fi Connection…
·Hoe je Internet-opties uitschakelen Via …
·Wat is het verschil tussen Client Server…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com