Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Home Network Security Tips
Het maakt niet uit hoe vaak je je computer gebruikt , iedereen is gevoelig voor hackers , virussen en andere beveiligingsrisico's voor computers . Zelfs wanneer u gebruik maakt van de computer in het comfort en de privacy van uw eigen huis , zich ervan bewust dat dezelfde bedreigingen nog steeds bestaan ​​. Deze thuisnetwerk de beveiliging tips helpen uw computer en uw persoonlijke gegevens tegen aanvallen te beschermen . Password Protection
p Het is noodzakelijk om uw draadloze netwerk te beveiligen met een wachtwoord . Wanneer andere gebruikers een zoekopdracht uitvoeren naar beschikbare draadloze netwerken , zullen ze niet in staat zijn om toegang te krijgen tot de jouwe , tenzij ze het wachtwoord kennen . Wijzigen van uw wachtwoord regelmatig is ook belangrijk . Als iemand in staat is om erachter te komen uw wachtwoord , zullen ze alleen maar in staat zijn om uw netwerk te gebruiken totdat u haar wijzigt .
Encryption

Enabling encryptie zal informatie die u beschermen stuur dan uw draadloze netwerk . Encryptie apparaten zullen in principe scramble informatie die u verzendt zodat het kan niet door andere mensen worden geïnterpreteerd tot het zijn bestemming bereikt . De Wireless Protected Access ( WPA ) en WPA2 -encryptie protocollen zijn nieuwe en meer bijgewerkt dan eerder Wireless Encryption Protocol ( WEP ) -apparaten , en zijn ontworpen om een betere beveiliging te voldoen .
Firewall < br >

Als iemand in staat is om toegang te krijgen tot uw netwerk via uw draadloze router , kunnen zij ook in staat zijn om toegang te krijgen tot uw computer , tenzij u ervoor zorgen dat u firewall- bescherming. Installeren van compatibele firewall software helpt uw informatie te houden van het krijgen in de verkeerde handen .
Update

Je moet met behulp van antivirus-en antispyware-bescherming en het scannen van uw computer regelmatig op , maar deze programma's kunnen relevant zijn als ze niet ook bijgewerkt op een regelmatige basis . Nieuwe virussen en bedreigingen worden voortdurend aangemaakt te breken veiligheidsmaatregelen en als nieuwe bedreigingen aan het licht komen , software-updates worden van cruciaal belang voor de bestrijding van nieuwe virussen . Uw computer en andere software moet ook regelmatig worden bijgewerkt om ervoor te zorgen dat het werkt om zijn volle potentieel .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe te certificeringsinstantie…
·Hoe Set Up Peerguardian 2 
·Cisco PIX Tutorial 
·Hoe je het wachtwoord wijzigen…
·Hoe PC poorten sluiten 
·Hoe je TCP-poort 3389 toestaan…
·Hoe te Hijackers verwijderen u…
·Verschil tussen Asymmetrische …
·Een netwerk Impact Analysis 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
How to Set Up een draadloos internet rou…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe de beveiliging instellingen verander…
  Netwerken Articles
·Aanwijzingen voor het gebruik van een Cr…
·Hoe kan ik een vergeten Get 
·RCA Cable Modem voor Comcast Zal niet Pa…
·Hoe maak je een DSL -modem Fix 
·Hoe het opzetten van een Linksys WPSM54G…
·How to Get Around Proxy Blokkers 
·Hoe te inschakelen gratis WiFi op mijn c…
·Hoe maak je verbinding een kabelmodem ee…
·Signaal Kenmerken in Data Communication 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com