Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hebt u een beveiligd netwerk gebruiken om uw laptop gebruiken ?
Een laptop kan iedere openbare of particuliere netwerkverbinding van de gebruiker toestemming heeft om te gebruiken , ongeacht of het netwerk zelf is beveiligd . Gebruikers moeten worden gewaarschuwd dat het gebruik van een niet - beveiligd netwerk verbinding werkt ook gepaard met bepaalde risico's , met name voor uw privacy en gegevens . Als u besluit om een onbeveiligd netwerk te gebruiken , voorzorgsmaatregelen nemen om jezelf te beschermen tegen mogelijke hacking of inbraak . Risico

Bij gebruik van een onbeveiligd netwerk , worden uw gegevens verzonden over het netwerk zonder codering . Iedereen op het netwerk met de juiste software , zoals een packet sniffer of een andere scanner applicatie , kan potentieel zien wat je uitzendt. Een laptop computer kan ook worden aangetast door een kwaadwillende gebruiker hacken van het over het onbeveiligde netwerk . Kwaadwillende gebruikers kunnen stelen , corrupte of zelfs data te vernietigen zonder een gebruiker te vermoeden totdat het te laat is .
Voorzorgsmaatregelen

Bescherm uw surfgedrag door verbinding te maken websites gebruik van een beveiligde verbinding . Beveiligde website URL begint met https://in plaats van de gebruikelijke http://.Websites zoals Gmail en Facebook hebben een optie om een ​​veilige verbinding . Windows 7 kunt u het type beveiliging van uw netwerkverbinding te controleren . Bij het aansluiten op een netwerk die je kent is niet beveiligd , kiest u de "Public " netwerk optie, die afweer van uw computer automatisch zal verhogen . Schakel alle delen van bestanden die u actief kan hebben op je laptop , zoals het bestand of de map te delen of het delen van applicaties zoals iTunes . Als u een software- firewall , configureer deze op de hoogste stand te helpen houden kwaadwillende gebruikers buiten.
Virtual Private Networks

Als je weet dat je zult hebben met een onbeveiligd netwerk verbinding regelmatig gebruikt , overweeg dan het gebruik van een Virtual Private Network ( VPN ) -verbinding . VPN's worden vaak gebruikt door bedrijven om hun werknemers veilig , prive toegang tot hun corporate intranetten toestaan ​​. VPN's kunnen ook worden gebruikt als een manier om veilig versleutelen netwerkverkeer via een onbeveiligde netwerkverbinding . StrongVPN en OpenVPN zijn twee bedrijven die eindgebruikers VPN- diensten aan te bieden . Hotspot Shield is een gratis , advertentie-ondersteunde applicatie die gebruik maakt van VPN- technologie om gegevens via een open verbinding veilig verzenden .
Alternatieven

Gebruik waar mogelijk een beveiligde netwerkverbinding te helpen bij de bescherming van uw laptop en uw gegevens . Openbare draadloze internetconnectiviteit varieert tussen de aanbieders , dus het is een goed idee om te informeren bij individuele aanbieders ongeacht of de verbinding beveiligd is . Mobiele telefoon bedrijven bieden ook mobiel breedband internet kaarten voor laptops die gebruikers een veilige , on - demand breedbandverbinding bieden .

Previous: Next:
  Network Security
·De evolutie van Hacking 
·Hoe te Buffer Overflow aanvall…
·Public Key Authentication Prot…
·Heeft een router Stop een Troj…
·Het verschil tussen passieve e…
·Protocollen voor Secure Messag…
·LOTRO Hobbygereedschappen 
·Definities van cyberaanvallen 
·Kun je Have WPS & WEP ? 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
  Netwerken Articles
·Help met een Flickering Signaal op een d…
·Hoe maak je een USB Modem Unlock 
·Waarom wordt niet het Internet Light op …
·Hoe om te bepalen Als Comcast is het blo…
·Hoe een IP-adres te blokkeren van e-mail…
·Management Informatie Systemen & Informa…
·Uitleggen SSL 
·Hoe log ik in als beheerder op een D - L…
·Internet Layer Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com