Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat zijn de voordelen van VPN's ?
Een virtual private network is een veilige methode voor het aansluiten op een bestaande particuliere local area network of LAN , gelegen op een afstand van de gebruiker . Gebruikers verbinding maken met VPN's via het internet of andere niet - beveiligde openbare netwerken , met behulp van encryptie hun gegevens prive te houden . Deze netwerken hebben verschillende voordelen , vooral voor bedrijven die behoefte hebben om hun gegevens veilig te houden tijdens de communicatie met externe medewerkers . Beveiligingsupdate voor

VPNs
bieden veilige verbindingen die conventionele websites niet kunnen. Een correct gecodeerde VPN maakt gebruik van authenticatie om ongeautoriseerde gebruikers buiten te houden . Wanneer een gebruiker heeft ingelogd , de VPN versleutelt alle datapakketten ze sturen naar of verzoek van het netwerk . Deze netwerken kunnen elk type netwerkverkeer , inclusief Web data , audio en spraak- of video te coderen . Dit maakt een VPN een goede keuze voor bedrijven die moeten gerubriceerde informatie te bespreken met externe kantoren .
Efficiency

Met behulp van een VPN maakt het inhuren van externe medewerkers of het communiceren met verre kantoren veel gemakkelijker . In feite , kunnen sommige bedrijven huren onafhankelijke contractanten die thuiswerken via de VPN , in plaats van het vinden van een full -time lokale werknemer . VPN's staan ​​ook meer reizen werknemer en verhoging van de snelheid van de inter - office communicatie . Voor een bedrijf met meerdere vestigingen in de VS of over de hele wereld , dit verbetert de efficiëntie van het werk . Het is eenvoudig om zelfs gevoelige documenten met behulp van een virtual private network overdragen .
Cost

Traditioneel bedrijven die een veilige verbinding met externe werknemers nodig is gebruik gemaakt van een dial - in aansluiting op een gehuurde telefoonlijn , gecombineerd met gespecialiseerde modems . Deze techniek vergt een aanzienlijke investering apparatuur , en kan snel rack up interlokale telefoonkosten . Volgens Tech Republiek , sommige bedrijven ervoor kiezen om een gratis nummer te kopen om de dial - in de kosten te verlagen . Virtuele private netwerken zijn aanzienlijk goedkoper en vereisen minder apparatuur . De meeste bedrijven zullen slechts een VPN- server nodig . Gebruikers verbinding maken met het internet via plaatselijke werkwijzen , het verminderen van tolheffingen .
Flexibiliteit

meeste VPN- providers kunnen bedrijven een aanzienlijke reeks opties , en zal het netwerk aan te passen aan hun behoeften . VPN's zijn schaalbaar en modulair , waardoor het eenvoudig voor bedrijven om het juiste netwerk maat te krijgen , voeg dan aan het als hun behoeften toenemen . VPN's zijn ook aanzienlijk eenvoudiger te upgraden , downgraden en stop dan dial - in methodes . Als het bedrijf niet langer vereist een virtual private network , het heeft alleen de dienst verbreken en terug te keren of te verkopen de server .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe te configureren SonicWALL …
·Kenmerken van een Proxy Server…
·How to Get Rid van NTLM 
·Hoe om te bepalen Als uw compu…
·Hoe te Machtigingen voor volum…
·Veiligheid van Wi - Fi en Cred…
·LOTRO Hobbygereedschappen 
·Wat is SSL 2.0 ? 
·Wat is het omgekeerde Zone Fil…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe kunnen we Verbind twee computers sam…
·Hoe werkt symmetrische encryptie werk? 
·Hoe maak je een Fast Ethernet switch rou…
·Hoe maak je een IP -adres te traceren in…
·Hoe te Afzonderlijke IP-adressen te krij…
·Hoe je draadloze dekking uitbreiden 
·Wat is Wireless Transmission ? 
·Hoe je kabelmodem vermogensstanden Verho…
·Hoe maak je een Netgear WNR3500 Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com