Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe voor te bereiden voor de CCNA -examen
Cisco is een van de top fabrikanten van producten die worden gebruikt in netwerken met meerdere computers . Cisco biedt een aantal certificeringen voor IT-professionals , waaronder Cisco Certified Network Associate ( CCNA ) . Het bereiken van deze certificering vereist een examen van 45 tot 55 vragen . Terwijl het examen duurt slechts 90 minuten in beslag , is het harde werk van tevoren gedaan als je voor te bereiden op het CCNA examen . Wat je nodig hebt
Computer
Networking kennis /ervaring
Toon Meer Aanwijzingen
1

Wees bekend met Cisco . De CCNA examen heeft betrekking op onderwerpen met betrekking tot Internet beveiliging en draadloze netwerken . Voordat u kunt beginnen met de voorbereiding voor het examen , is het belangrijk je hebt ervaring met Cisco-producten en -programma's . Kopen van 2

Bezoek het Cisco Learning Network . Deze website geeft informatie over de CCNA-examen . Het kan u helpen voorbereiden door u te informeren welke gegevens u nodig hebt om te studeren en te weten voordat u het examen .

Middelen 3 Aankoop studie . Referentiebladen , flashcards en studiegidsen zijn ontwikkeld om u te helpen voor te bereiden op het CCNA examen . U kunt deze kopen via Cisco of boek retailers zoals Amazon of Barnes and Noble .
4

Neem een ​​preparaat klasse . Hoewel de particuliere bedrijven bieden CCNA examen voorbereiding lessen en training , moet u de klasse te nemen door een lid van het Cisco Networking Academy in te schrijven voor de CCNA-examen en uw examen score meetellen voor certificering . Leden zijn doorgaans colleges , handel scholen en middelbare scholen . U kunt academie leden vinden door een bezoek aan de Cisco Networking Academy website .

Studie door jezelf of met anderen 5 . Als je niet weet andere IT-professionals de voorbereiding voor de CCNA-examen , kijk op fora zoals How2Pass en Sadikhov IT-certificering te bespreken onderwerpen en informatie die u niet zeker bent van .
6

Geef jezelf de praktijk examen . De Cisco Learning Network biedt een praktijk examen op haar website . Door het nemen van deze functie kunt u zien welke onderdelen van het examen krijg je slecht deed op en moeten meer studeren voordat de echte test .
7

Schrijf je in voor het examen . Pearson VUE behandelt het testen voor de CCNA-examen , en u zult uw Cisco Networking Academy Connection ID en gebruikersnaam in te schrijven nodig hebben . Deze informatie werd gegeven aan u wanneer u uw examen prep class namen . Je moet ook de voucher aan u aan het einde van je klas in te schrijven .
8

Neem en het examen afleggen . Tijdens de registratie krijg je een dag en tijd om het examen bij een erkend testcentrum nemen selecteren . Zorg ervoor dat je voldoende slaap de avond tevoren, zodat u kunt het examen zonder problemen passeren .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat zijn sommige draadloze app…
·Hoe maak je een VLAN Cisco Acc…
·DIY : LAN Signal Booster 
·Hoe maak ik verbinding een HP …
·Draadloze communicatie apparat…
·Hoe om afbeeldingen te verzend…
·Hoe je uitschakelen wifi op je…
·Hoe te Turn on Wireless in Vis…
·Wireless Networking Adapter Pr…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Kerberos-verificatie Pro…
·Hoe om te weten of je router gebreke 
·Hoe te verwijderen VoIP Echos 
·Hoe te verbinden 2 computers via een rou…
·Hoe maak je een breedband ISP Word 
·Alternatieven voor de Sierra Wireless Ai…
·Hoe maak je een Verzwakte Cat5 Fix 
·Hoe maak je verbinding een Windows XP- p…
·LAN Network Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com