Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is een UDP Connection ?
UDP is het User Datagram Protocol , een van de protocollen die in de suite van protocollen genaamd TCP /IP . TCP.IP staat voor Transmission Control Protocol /Internet Protocol . Deze suite is de meest gebruikte set van richtlijnen voor het programmeren van netwerkcommunicatie . Deze verordening stelt de procedures , en-formaten die softwarehuizen in staat over de hele wereld om compatibele netwerk- software te creëren . Netwerk Procedures

Wanneer een computer contacten een andere computer via een netwerk , kan het niet de netwerkkabel voor de duur van de transactie te controleren . Andere computers willen hetzelfde netwerk te gebruiken op hetzelfde moment . Het netwerk wordt gedeeld door het verzenden van gegevens in pakketten . Stuurt elke computer korte uitbarstingen van gegevens, die elk een computer uit het controleren van de kabel voor elke lengte van de tijd voorkomt . Deze segmenten van data reizen in een structuur , een zogenaamde pakket . De data reizen in het lichaam van het pakket dat wordt voorafgegaan door headers toegevoegd door het programma dat het pakket gecreëerd . De headers De twee transport protocollen van TCP /IP bevat adressen en informatie over hoe de gegevens werd gehakt in segmenten .
Vervoerprotocollen

zijn het Transmission Control Protocol en de user Datagram Protocol . Deze worden meestal aangeduid met de afkortingen twee TCP-en UDP . TCP is een ingewikkelder systeem van de twee . Het stelt een sessie tussen de twee communicerende computers en kan de ontvanger de juiste volgorde aankomen datapakketten volgen . Als een pakket ontbreekt , wordt dit aan de afzender om dat pakket opnieuw te verzenden . UDP is een lichtgewicht transport protocol dat een sessie niet vast te stellen, noch om het even welke procedures wegens niet kennisgeving .
Connections

De term " UDP-verbindingen " is misleidend omdat UDP is gecategoriseerd als een " verbindingsloos " -systeem . In netwerken , de term " verbinding " houdt meer in dan alleen maar contact . Het uitgevoerd door TCP met zijn sessie beheerfuncties diensten maken het een "connection - oriented" protocol . De sessie is de verbinding .
Poortnummers

TCP en UDP
zijn belast met de verantwoordelijkheid van het krijgen van gegevens naar een proces draait op een externe computer . Ze zijn niet bezig met contact met de computer , dat is de verantwoordelijkheid van het Internet Protocol . UDP gebruikt een reeks poortnummers naar de bestemming proces te identificeren , net als TCP . Het poortnummer is een referentienummer voor de toepassing . Elke aanvraag ontvangen van gegevens via een netwerk moet een bijbehorende poortnummer hebben . De registratie en de verdeling van de vereniging van poortnummers en applicaties is de verantwoordelijkheid van de Internet Assigned Numbers Authority .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Informatie over Web Portals 
·Hoe maak je een foto op Facebo…
·Internet Error 504 Gateway Tim…
·Hoe de PeoplePC Timeout 
·Hoe kan ik wijzigen van een II…
·Hoe je Internet Get op de PSP …
·Hoe maak je een Mac Mini's Int…
·Hoe het opzetten van een Windo…
·Hoe kan ik vrienden maken op e…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Wat is Usenet Retention ? 
·Hoe te configureren en lossen VoIP Monit…
·Welke is beter in draadloze netwerken : …
·Hoe maak je een CCIE Word - Cisco Certif…
·Hoe te bespoedigen Video op een dial-up …
·Definitie van UPNP 
·Hoe het opzetten van een Proxy for FTP 
·Hoe kan ik Flash media bestanden downloa…
·Hoe te Printers op Windows XP en Windows…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com