Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe te Printers op Windows XP en Windows 7 delen
Windows XP -en Windows 7 -computers kunt aansluiten op elk ander over hetzelfde netwerk via een thuisgroep , of werkgroep . Windows XP en Windows 7 zowel ondersteuning voor thuisnetwerken en laat aangesloten computers om bestanden te delen en netwerkprinters . Naar printers op een netwerk te delen , moet u beide computers toevoegen aan dezelfde thuisgroep , configureert u de opties voor het delen netwerk en vervolgens de printer om de machine te installeren . Instructies
Set Up Delen

Klik 1 " Start . " Rechtermuisknop op " Computer " en kies " Eigenschappen" uit het contextmenu om de systeeminformatie weer te geven . Kopen van 2

Ga naar " Computer naam , domein en werkgroep , " en de getoonde informatie noteren naast de "Werkgroep ".
3

klik op 'Start' en vervolgens op ' Configuratiescherm'. Klik op ' Kies thuisgroep en opties voor delen " van onderen " Netwerk en internet ".
4

Vink het vakje aan naast' Printers 'en vervolgens op ' Wijzig Geavanceerde instellingen voor delen ... " Klik op " Turn on network discovery " en " Turn on bestands-en printerdeling . " Klik op ' Wijzigingen opslaan '.
5

Meld u aan bij Windows XP en verbinding maken met het netwerk . Klik op ' Start '. Klik met de rechtermuisknop "Deze Computer ". Klik op het tabblad " Computer Name " .
6

Voer de Windows 7 werkgroepnaam in het veld " Werkgroep" . Klik op " OK " drie keer om alle van de dialoogvensters te sluiten . Start de Windows XP-pc .
7

Klik op 'Start ' en vervolgens op ' Configuratiescherm'. Klik op " Printers en andere hardware " en vervolgens " Printers en faxapparaten . "
8

rechtermuisknop op de printer die u wilt delen . Kies ' Sharing ... " uit het contextmenu . Klik op het tabblad "Delen" , klik op de radioknop naast " Deze printer delen . " Klik op "OK . "
Printer installeren op Windows XP
9

Klik op 'Start ' en vervolgens op ' Deze computer '. Kies " My Network Places " in het linkerdeelvenster en klik op ' computers in werkgroepen " van de sectie " Network Tasks " .
10

Dubbelklik op de Windows 7- computer . Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de Windows 7 -account. Klik op "OK . "
11

Selecteer een printer te gebruiken , en klik op ' Connect '. Klik op "Ja" als de " Verbinding maken met printer " dialoogvenster verschijnt . Windows XP zal de printer te installeren op de computer .
Printer installeren op Windows 7

Sign 12 over naar Windows 7 en verbinding maken met het netwerk . Klik op ' Start '. Klik op ' Configuratiescherm'. Klik op " Hardware en geluiden . "
13

Selecteer " Een printer toevoegen " uit de categorie " Apparaten en printers " . Klik op " Voeg een netwerk , draadloze of Bluetooth -printer . "
14

Kies de Windows XP- printer in de lijst . Klik op " Next . " Klik op "Install driver , " en Windows 7 zal de Windows XP- printer te installeren op de PC . Klik op " Finish ".

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat is een PCMCIA-kaart voor L…
·Welk type van de PCMCIA- kaart…
·Wireless LAN Productiviteit & …
·Hoe om uw laptop Mogelijkheid …
·How to Set Up Wireless op een …
·Verbinding maken met een draad…
·Hoe maak je een Verizon FIOS d…
·Hoe maak je een ZigBee Complia…
·Problemen met een WAP Logbesta…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·De voordelen & nadelen van WiFi 
·Wat heb je nodig om een signaal van uw c…
·De voordelen van CCIE 
·Hoe maak je Linksys Maak een Cisco Firmw…
·Wat is een Bridge Network ? 
·Hoe om extra antennes Voeg een Wireless …
·Ethernet naar Ethernet Crossover Adapter…
·Hoe je Office Communication Server 2007 …
·Hoe maak je een Netgear DG834G Problemen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com