Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een CCIE Word - Cisco Certified Internetwork Expert
CCIE is een van de hoogste niveaus van certificatie worden aangeboden door Cisco Systems . IT-professionals die het beheer van grote netwerken , en die experts zijn in het gebruik van Cisco-producten , kan dit prestigieuze diploma te bereiken door het passeren van een lang examen . Tot op heden zijn er 6 verschillende tracks binnen CCIE . Deze zijn : Routing & Switching , Veiligheid , Service Provider , Storage Networking , Voice en Wireless . Als u wilt expert - niveau Cisco- certificering te halen , hier zijn de stappen om een CCIE geworden . Instructies
1

Ten eerste , bezoek de website van de opleiding Cisco's en events afdeling . Daar vindt u de volledige lijst van certificering tracks en een beschrijving van elke referentie te zien . Beslis welke CCIE baan is voor u op basis van uw werkervaring en werk taken . Kopen van 2

Vervolgens begrijpen dat de eisen om een ​​CCIE te verdienen zijn slagen voor een schriftelijk examen , en het passeren van een lab practicum . In tegenstelling met andere Cisco certificeringen , zoals CCNA , CCDA , CCNP , ect . , Zijn er geen vereist of aanbevolen klassen , noch zijn enige vorige certificering vereist . Welke Cisco doet raden is dat de kandidaten minstens 3-5 jaar ervaring voordat ze proberen de examens .
3

Ter voorbereiding op de examens , eerst een account aanmaken op de website van Cisco Systems zodat u toegang CCIE examen blauwdrukken en andere studie aides .
4

beoordeling de boekenlijst voor het schriftelijk examen , voorbeelden van vragen , onderwerpen en forums om te leren wat er op de twee - uur worden getest schriftelijk examen . Bepaal of u een CCIE prep cursus ( of boot camp ) om u te helpen het examen.

Moet nemen Als u ervoor kiest om een ​​cursus ( niet verplicht ) nemen , de website heeft een lijst met voorgestelde opleidingen voor specifieke onderwerpen . Buitenkant van Cisco , zijn er comprehensice CCIE opleidingen en bootcamps die u kunnen helpen voorbereiden op de schriftelijke en lab examen .
5

Wanneer u klaar bent om het schriftelijk examen te nemen zijn , registreren voor het op de Cisco website en betaal de $ 350 kosten . Schriftelijke examens worden gehouden in duizenden locaties , dus kies de CCIE testcentrum dichtst bij uw huis . Afhankelijk van waar u woont , kunt u neet te reizen arragnements maken .
6

Wanneer u de CCIE schriftelijk examen , de volgende stap is om de acht uur lab examen op een Cisco- lab passeren . Je hebt 3 jaar naar het lab examen na het schriftelijk examen , maar moet u uw eerste poging tot het lab te maken binnen 18 maanden na het passeren van het schriftelijk CCIE examen .

Houd in het achterhoofd, zijn CCIE lab tests alleen aangeboden op een handvol locaties wereldwijd , en de vergoeding is $ 1400 per poging.

meeste geteste personen 7 niet CCIE -certificering bij de eerste poging te verdienen , maar er is een hoog slagingspercentage onder mensen die nemen het examens voor de tweede keer . Hoe meer je studie examen - specifieke onderwerpen , hoe hoger uw kansen passeren .
8

Vraag uw werkgever over de vergoeding voor CCIE opleidingskosten , reis-en verblijfkosten , en examengeld voordat u zich inschrijft voor Cisco trainingen of examens .
9

Houd in gedachten dat CCIEs elke twee jaar moeten recertify hun Cisco-certificering te behouden . Hercertificering kan worden bepaald op basis van een schriftelijke of lab examen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·How To Sleutelwoorden voor Int…
·Wat is een Proxy URL ? 
·Impressies Vs . Webpagina Beke…
·Voordelen & Nadelen van Multim…
·Hoe te Netflix gebruiken vanaf…
·Het verschil tussen SONET en S…
·Hoe maak je een netwerkverbind…
·Hoe te Annuleer BellSouth tele…
·How To Change van de Domeinnaa…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe u Windows Wireless TCP /IP -instelli…
·De Network Devices gebruikt in Verbindin…
·Hoe u een proxy server pingen 
·Hoe maak je een netto Worm Detecteren 
·Hoe te herstellen van de Linksys Inlogge…
·Wat is het verschil tussen VoIP en PBX ?…
·Hoe te Disable WEP op een Router 
·Bulletproof FTP Server Tutorial 
·Hoe maak je een WRE54G gebruiken Met WRT…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com