Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe het opzetten van een draadloos Modern
De manieren waarop we verbinding met het internet worden steeds eenvoudiger als het internet steeds geavanceerder . Draadloze netwerken is vaak de enige manier waarop mensen op het platteland kunnen aansluiten op de informatiesnelweg als ze niet in de buurt van kabelverbindingen . Verbinding met een draadloos modem kunnen meerdere computers te verbinden met hetzelfde netwerk snel en eenvoudig , en het zorgt voor laptops en netbooks worden gebruikt zonder de noodzaak van een overvloed aan kabels . Wat je nodig hebt
Breedband-internettoegang
Draadloze breedband router
Toon Meer Aanwijzingen
Sluit de router
1

Steek de voeding voor de router in een stopcontact . De naam van de router moet worden weergegeven in het draadloze netwerk lijst van de computer . Dit is een lijst van AP ( Access Points ) voor alle draadloze netwerken in de omgeving . Kopen van 2

Selecteer de naam router op het draadloze netwerk lijst om verbinding te maken .
< Br > 3

Haal de kabel die bij de router en sluit het ene uiteinde kwam in een van de router vier poorten ( niet de ene label " Internet " of " WAN " ) . Steek het andere uiteinde in de computer .
4

Haal het IP-adres van de router uit de documentatie die met het kwam . Het bestaat uit getallen , bijvoorbeeld : http://192.168.1.1/. Open een Internet- browser op de computer en voer het IP -adres in de adresbalk . Voer de inloggegevens , die kan worden gevonden in de handleiding . Dit zal de instellingen gebied van de router te openen .

Schakel " WEP encryptie " in de draadloze beveiliging instellen 5 . Voer een wachtwoord in en klik op " Generate . " De belangrijkste velden worden ingevuld met een wachtwoord . Noteer het wachtwoord op papier of in een tekstbestand , zodat het niet wordt vergeten . Dit is een vereiste voor elke computer die moet worden toegevoegd aan het netwerk . Sla de instellingen op en sluit af.
6

Wijzig het beheerderswachtwoord van de standaard . Ook noteer het wachtwoord op en bewaar het dicht bij de router voor latere referentie .
7

Koppel de kabel van de computer naar de router nadat de instellingen zijn geconfigureerd . Selecteer de naam van de router uit het draadloze netwerk lijst . De computer moet een wachtwoord aan te vragen . Gebruik de ene eerder gegenereerd , en de computer moet verbinden met de draadloze router .
Verbinding met het internet
8

Sluit de kabel- of DSL-modem met de router door de stekker de Ethernet- kabel aan op de poort met het label "Internet " of " WAN . "
9

Trek de stekker van de modem , zodat deze volledig is uitgeschakeld . Wacht 30 seconden en sluit de voeding opnieuw Geef het een minuut of twee te schakelen en verbinding te maken met internet .
10

Ga terug naar de configuratie van de router . Onder " Status ", het IP-adres moet iets anders dan 000.000.000.000 zijn. Als dat zo is , is de router verbonden met het internet , en gebruikers moeten in staat zijn om de Web vrijelijk surfen .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je verder Range Krijg voor…
·Hoe te 128Bit Web Encryption c…
·Hoe te verbinden en configurer…
·Hoe maak je een Mac Clone Met …
·Hoe kan ik een draadloze verbi…
·Hoe je Wireless SES Beveiligin…
·Hoe de prestaties op een Links…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe te installeren D - Link Ai…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Cisco 2960 Glc Sx mm Fiber Cable Eisen 
·Hoe het opzetten van een Compaq laptop v…
·WAN /LAN Protocollen 
·Hoe het opbouwen van een groep in Facebo…
·De beste Doorvoermethode tussen Windows …
·Het verschil tussen een Ethernet Patch &…
·Hoe te DCHP uitschakelen op 2Wire 
·Hoe maak je een Exchange Mailbox Monitor…
·Wat is CIFS in Mac OS X ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com