Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Is een WN111 Compatibel met een WNDR3300 router ?
NETGEAR fabrikanten een verscheidenheid aan hardware , zodat u uw computers , video game consoles , mobiele telefoons en tablets verbinding met hetzelfde netwerk ten behoeve van het delen van bestanden of om het internet te delen . U kunt de RangeMax WNDR3300 Dual Band Router koppelen met de RangeMax Wireless - N Adapter model WN1111 om te genieten van online spel te spelen of surfen op het web op uw computer in een ruimte , zelfs als de router in een ander . WN1111

De NETGEAR WN1111 is een draadloze adapter die u de stekker in uw computer via een beschikbare USB poort . Deze adapter is ideaal als u een desktop zonder interne draadloze adapter of als uw draagbare apparaat niet over een functionerende adapter . De adapter is in staat om draadloos het signaal van uw router of access point te lezen, zodat u verbinding kunt maken met een WLAN maken met internet of bestanden delen en apparaten , zoals een printer te gebruiken . Versie - 1 is USB 1.1 terwijl versie - 2 is compatibel met de snellere USB 2.0- snelheden . Beide adapters gebruiken de Wireless - N standaard .
WNDR3300

De draadloze router modelnummer WNDR3300 van Netgear kan zenden radiosignalen naar compatibele interne of externe adapters . De router moet eerst verbinding maken met een router van uw kabel-of DSL-provider als u wilt internet service naast bestanden op uw WLAN te delen . Dit biedt de mogelijkheid om uw netwerk te beveiligen met encryptie en een wachtwoord. U kunt ook draadloze apparaten verbinding maken door op de WPS of " Push ' N ' Connect ' knop aan de zijkant om de beveiliging tijdelijk op te schorten voor de toegang zonder het wachtwoord . De dual - band ontwerp is bedoeld om grotere gebieden te dekken en bieden snellere netwerksnelheden terwijl het vermijden van interferentie .
Compatibiliteit

Omdat de NETGEAR WNDR3300 router maakt gebruik van zowel de Wireless - N en Wireless - G normen , het is compatibel met de WN111 draadloze adapter en oudere apparaten ook . In feite , NETGEAR adverteert dat je router kunnen tegelijkertijd verbinding met beide technologieën tegelijk vanwege de dual - band eigenschappen zullen zijn zodat u kunt nog steeds gebruik maken van Wireless - G -hardware op uw Wi - Fi-netwerk zonder dat u het type netwerk, dat je dat zou doen moeten doen op de single- band routers , zelfs als ze in staat zijn te werken op beide frequenties .
overwegingen

Hoewel u een grotere verscheidenheid aan hardware kunt gebruiken met de WNDR3300 router , kan je nog steeds incompatibele hardware . De draadloze router bevat wel vier bekabelde Ethernet-poorten die u toelaten om andere computers die anders niet kan werken met een draadloze router verbinden . NETGEAR adviseert dat voor de beste prestaties moet u deze router koppelen aan de RangeMax Wireless USB 2.0 Adapter model A3100 . Uw data transfer snelheid wordt beperkt tot het maximum van uw USB -poort . Zelfs als u de USB 2.0 WN111 adapter te gebruiken heb je een maximum van 14 megabytes per seconde te bereiken als uw computer beschikt over een USB 1.1 -poort in plaats van de 480 megabytes per seconde snelheden van USB 2.0 .
< br >

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe kan ik Identiteitscontrole…
·Mijn D - Link Wireless Router …
·Hoe maak je een Mac Clone Met …
·Hoe te EnGenius Problemen 
·Hoe te Log in op Router Login …
·Mesh Routing Protocol 
·Hoe je Ouderlijk toezicht inst…
·Hoe maak je een WPA2 - PSK ( A…
·Hoe de Password Reset op een N…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Wat is Server Network Software? 
·Hoe maak je een tweede computer met een …
·Hoe te bespoedigen een Shaw Cable Modem 
·Hoe kan ik van het internet opslaan een …
·Linksys Wireless Security Opties 
·Het wijzigen van de ISP over Comcast Cab…
·Hoe maak je een DDoS aanval in Linux 
·Hoe te vervangen WRT150N Diversity Anten…
·Oorsprong van Wi - Fi 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com