Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Network Magic Access Router Instellingen voor D - Link Dir - 655
De D - Link DIR- 655 Xtreme Router wordt geleverd met Cisco Network Magic als gebundelde software . Deze software biedt de DIR - 655 toestel ideaal netwerkinstellingen detecteren , waardoor het gevoeliger is voor uw specifieke huis of klein - zakelijke computeromgeving . Network Magic -software verhoogt de veiligheid en het delen van bestanden eenvoud via een paar klikken en instellingen verandert , die elk kunnen worden gemaakt voor elke computer en gedeelde schijf in het netwerk . Beveiligingsupdate voor

Een primaire zorg voor elke computer netwerk beveiliging . Network Magic Access beschermt elke individuele computer en gedeelde stations verbonden via de aangesloten router DIR-655 . Dit maakt tijdelijke gasten aan het netwerk door het toestaan ​​van een snelle portal . Om deze functie te gebruiken , schakelt u de instelling " Network Lock " , die normaal gesproken blokkeert inserties in het netwerk . Daarnaast kunt u verschillende computers of stations te beschermen op het netwerk met verschillende niveaus van beveiliging . Deze voorkomen de noodzaak van aparte firewalls en anti - virus software op elk apparaat , mogelijk versnellen van elke machine . Opties Instellingen voor draadloze beveiliging omvatten het verhogen of verlagen van het aantal tekens gebruikt in de encryptie- code en het opstellen van strengere wachtwoorden .
Shared Drives

Drive
en het delen van bestanden wordt vergemakkelijkt door Network Magic Toegang via de DIR - 655 router . Dit maakt een rit of een reeks mappen worden gedeeld over alle netwerkapparaten met een paar klikken . Deze schijven verschijnen op de Magic pagina Gedeelde mappen Network , dat enige computer krijgen snelle toegang . De instellingen voor deze functie draait om het selecteren of deselecteren van een station als een deelbare optie en wijzigen van het wachtwoord beveiliging voor elke schijf als het wordt geopend door elke afzonderlijke machine .
Printerdeling

De Network Magic Access software maakt netwerkprinters met Windows en Apple computerplatforms . Na de printers automatisch herkend , kiest u welke printer om af te drukken uit een lijst . Elke printer via USB of seriële bus aansluiting is aangesloten op een computer in het netwerk vereist dat de computer moet worden ingeschakeld en in het netwerk . De instellingen voor het delen van printers werken op vrijwel dezelfde manier als die voor het delen van bestanden . Elke machine op het netwerk kunnen printen naar elke printer ook op het netwerk , als het daartoe bevoegd . Deze veranderingen worden gemaakt via de grafische interface gebruikt voor alle wijzigingen in de Network Magic Access software .
Parental Control

In het internet tijdperk , ervoor te zorgen dat uw kinderen alleen toegang de online en genetwerkte materiaal u toestaan ​​dat u een hoge prioriteit. Network Magic Access kunt wachtwoordbeveiliging voor elke computer , die niet kunnen worden omzeild , tenzij je het toelaat . Elke computer kan hebben verschillende niveaus van bescherming van de inhoud , op basis van wat je kan voor elke leeftijdsgroep in uw huis . U kunt de hoeveelheid tijd die elke machine het web en verandering individuele computergebruik maal voor internettoegang controleren . Aanvullende instellingen onder toezicht in real time welke machines toegang zoekt tot wat webpagina's en waarmee u beelden op te slaan en af te drukken vanaf het web .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe sluit ik een kabel breedba…
·Hoe te Get Off het opgelost pa…
·Hoe maak je een Westell 327W M…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe maak je een Zyxel NBG318S …
·Hoe de Password Reset op een N…
·Hoe maak je een encryptie op e…
·Hoe je WAN Ping Block op Links…
·Hoe kan ik een draadloze verbi…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe maak je een D - Link Online Account …
Hoe je draadloze router instellingen Toe…
  Netwerken Articles
·Hoe te Domeinen te verwijderen van Windo…
·Hoe te UPNP op Linksys 
·Hoe maak je een breedband USB- verbindin…
·Hoe kan ik een RJ45 kabel Zorg 
·Hoe maak je Access op een draadloos gast…
·Snelste routers voor Wireless Cable Broa…
·Hoe maak je een Windows Home Server Conn…
·Hoe maak je een groepsbeleid Script Uitv…
·Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com