Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe maak je een beveiligd netwerk Break
Het draadloze netwerk kan niet zo veilig als je denkt . Zelfs als je het wachtwoord zorgvuldig , bekwame hackers hebben een arsenaal aan tools voor het kraken van uw veiligheid . Draadloze netwerkbeveiliging neemt meestal de vorm van Wired Equivalent Privacy ( WEP ) of WiFi Protected Access ( WPA ) . WPA biedt een betere bescherming , maar de hardware kost meer dan kleine bedrijven en huiseigenaren meestal willen doorbrengen . Zelfs met een goede beveiliging in de plaats , kunnen hackers ruiken informatie te krijgen in uw firewall . Door het leren van de technieken , heb je een betere kans om ze buiten te houden . Instructies

Onderzoek 1 het standaard wachtwoord en de naam van het netwerk toegewezen door de fabrikant van de router : Cisco LinkSys , bijvoorbeeld , heeft het standaard wachtwoord ' admin . "Als de gebruiker niet de standaardinstelling wijzigen , hackers kan de fabrikant instellingen te gebruiken om in te loggen in het systeem , dan sturen of downloaden materiaal alsof ze een geautoriseerde gebruiker . kopen van 2

Opzetten van een passief netwerk scanner dicht genoeg bij de LAN op te halen transmissies van het netwerk . Als dit " sniffing " proces vangt een niet-versleutelde gegevensoverdracht , kan de hacker internetadres van het netwerk en andere nuttige intel leren . Als het netwerk loopt WEP -encryptie protocollen , kan de hacker nog steeds barst de encryptie als de sniffer verzamelt voldoende datapakketten .

Stage 3 een " kwade tweeling aanval . " Om dit te doen , de hacker heeft om genoeg te leren over het systeem dat ze kunnen doen alsof wat lijkt op een legitieme internetadres dat het netwerk zich bezighoudt met zijn. Met deze kennis kunnen ze een duplicaat signaal sterker is dan die van de echte adres te creëren , toegang krijgen tot het netwerk en het vastleggen van nog meer verkeer te analyseren .

Parodie 4 het netwerk . Zodra een hacker voldoende gegevens heeft om toegang ot het netwerk te verkrijgen , kan hij de bouw van wat lijkt op een legitieme datapakket het netwerk zal accepteren . Zodra het passeert de firewall , kan de spoof materiaal van een virus of spyware te implanteren .

Previous: Next:
  Network Security
·SSH File Transfer Protocol 
·Hoe kan ik een SSL- provider k…
·Een VoIP- hopper - - Hoe Versl…
·Hoe te Configuration Protocol …
·Hoe je Ping Sweep Detect 
·Web 2.0 Veiligheid Nadelen & W…
·IP Telefonie Veiligheid Risico…
·Online Transaction Protocol 
·Hoe de USB Drives Met behulp v…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een D - Link Wireless Router…
·Wireless Repeater Vs . Mesh netwerk 
·Over Fiber Optic Kabels 
·Hoe kan ik een Linksys Phone Adapter Reb…
·Hoe kan ik een Linksys Wireless Network …
·Hoe maak je een draadloze verbinding naa…
·Hoe de versie van BIND Identificeer op D…
·Hoe een lokaal draadloos netwerk op te b…
·PPP Link Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com