Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Over Fiber Optic Kabels
glasvezelkabels zenden de gegevens door het moduleren van lichtgolven . Deze lichtgolven zich langs optische draden gemaakt van glas of kunststof , omringd door lagen van beschermend materiaal . Omdat de kabel maakt gebruik van licht om gegevens digitaal te communiceren , het is sneller , betrouwbaarder en kan meer gegevens bevatten dan de draad alternatief dragen . Echter , glasvezelkabel is erg duur en kwetsbaarder dan traditionele methoden van gegevensoverdracht . Definitie van

glasvezelkabels
zijn gemaakt van optische vezels of draden van doorzichtige vezels die licht kan dragen . Deze kabels worden gebruikt om gegevens en gelegd in de grond als traditionele draadkabels . Een enkele glasvezelkabel bevat meerdere optische vezels , waardoor aparte " golven " van het licht kan reizen .
Materials

De optische vezels zijn gemaakt van plastic of glas , helder materialen die kunnen worden geconstrueerd met een grote hoeveelheid van precisie , waardoor lichtgolven nauwkeurig worden via de kabel . Sommige optische kabels kunnen ook metalen geleiders die de optische vezels interactie met , het doorgeven van de stroom aan taken die optiek niet kan volbrengen uitvoeren . De optische vezels zijn ook bedekt met een aantal beschermende lagen die vele doeleinden dienen , bufferen en versterken van het signaal , toevoegen van de stabiliteit van de optische structuur en beschermt de kabel tegen schadelijke elementen .
Process

Optic kabels
zenden de gegevens door het moduleren van lichtgolven , op dezelfde manier radiogolven te sturen gegevens door de lucht . Als het licht wordt verzonden via glasvezelkabels , is het constant gefocust en bewogen langs de optische draden, die speciaal zijn ontworpen om het licht ' vangen ' . Wanneer het licht van een hub of bestemming heeft bereikt , een ontvanger leest de modulaties dat het produceren en vertaalt deze in data . Vanwege de aanleg van glasvezelkabels , zeer weinig licht ontsnapt overal langs de vezel , behalve op het einde , waar het de bedoeling is om af te sluiten .
Voordelen

Omdat ze gebruiken licht , glasvezelkabels zijn niet onderworpen aan de elektrische problemen van draad kabels , waardoor ze over het algemeen sneller en betrouwbaarder dan oudere methoden . Ze hebben ook een grotere bandbreedte , waardoor ze meer data te vervoeren . Wanneer wordt ingesteld , glasvezelkabels nemen minder ruimte in dan draad en zijn veel lichter , zodat mensen meer flexibiliteit bij de keuze waar en hoe ze te leggen . Tot slot , glasvezelkabels zenden de gegevens digitaal in plaats van in analoge vorm , in wezen het overslaan van een stap en het makkelijker maken voor de computer om de gegevens te ontvangen .
Overwegingen

Fiber
- optische kabels zijn kwetsbaarder dan traditionele kabels en moeten met zorg behandeld worden zodat ze niet breken of breken . Ze zijn ook veel duurder te maken en stellen dan andere methoden , hoewel de prijzen veranderen als meer goedkope optische vezels worden gecreëerd .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Waarom heeft een fax Werk op e…
·Hoe maak je een draadloos sign…
·Hoe maak je een computer verbi…
·Kenmerken van Video Conferenci…
·Hoe je een PC met Internet-ver…
·Hoe te Fiber Optic Kabels Buig…
·Python Zope Tutorial 
·Wat is de offset veld in de IP…
·Hoe te Badges uploaden naar Fa…
  Related Articles
Over Wireless Router Antennes 
Over draadloze routers 
Informatie over een 2 Wire Gateway 
Over Wi - Fi Signal Boosters 
Over Laptop Wireless Internet Access 
Over Wireless Networking 
Over Wireless Credit Card Terminals 
Over T - Mobile Wireless Card for Laptop…
Over Wi - Fi -adapter 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Megashares Passport acti…
·Hoe je WiFi-router configureren voor VPN…
·Hoe maak je Windows Firewall uitschakele…
·Hoe Computer verhogen netwerkbeveiliging…
·Hoe te Encryptie inschakelen op Linksys 
·Hoe maak je een Ethernet- thuisnetwerk i…
·Hoe te Statische IP configureren Buiten …
·Hoe maak je een Modem Riser Card Identif…
·Hoe kan ik een printer draadloos vanaf e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com