Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Wireless Repeater Vs . Mesh netwerk
Draadloze netwerken ondersteunen de toegang vereist voor de meeste computer -apparaten , vooral handheld apparaten zoals mobiele telefoons en draagbare computing- apparaten zoals netbooks en laptops . Het signaal van een draadloos netwerk is belangrijk dat de werking van deze apparaten , bepalen hoe een inrichting naar internet . Er zijn twee manieren van aanpakken van signaalsterkte in een netwerk . Ze lijken vergelijkbaar, maar werken in verschillende omstandigheden en verschillende resultaten . Ze zijn wireless repeaters en draadloze mesh -netwerken . Repeaters draadloze

In huis of in Local Area Network situaties , kan de signaalsterkte een probleem in dat het verzwakt over langere afstanden of wanneer belemmerd door bepaalde materialen te presenteren . Om dit te overwinnen , veel LAN opstellingen zijn draadloze repeaters in hun organisatie . Deze apparaten precies doen wat hun naam doet vermoeden . Bij het ontvangen van een signaal van een draadloze router , de repeater " herhaalt " dat signaal van de locatie. Dit nieuwe signaal geeft een betere signaalsterkte dan de meer afgelegen router , waardoor de totale afstand van het draadloze netwerk kan dekken .
Wireless Mesh Networks

Draadloze mesh -netwerken, op de anderzijds werken op dezelfde wijze , in dat ze de beschikbaarheid van draadloze signalen over grotere afstanden . Echter , ze verschillen van repeaters in dat client- computers en apparaten in een mesh-netwerk niet een signaal zo veel als deel te nemen aan het routing proces van het netwerk " herhalen " . Dus , als er een primaire verbinding met het internet , nabijgelegen computers toegang tot die verbinding, terwijl tegelijkertijd overdragen van een draadloze verbinding met andere computers . Elke computer in een draadloos mesh-netwerk verwerkt netwerkverkeer als ware het een andere router , wat betekent dat elke computer fungeert als zowel een client en een router .
Lokale Netwerken en Access
< br

Repeaters > behandelen geen internetverkeer . In een situatie waarin een router en een repeater bestaan ​​, de repeater herhaalt uitsluitend het signaal van en naar de router en de computer van de gebruiker . In deze regeling , de router behandelt nog steeds alle routing beslissingen zoveel waar netwerkverkeer gaat en hoe het wordt behandeld . De repeater dient dan als niets meer dan een signaalversterker - . Een nuttig instrument voor netwerken met een enkel punt van toegang die moeten signalen over een groot gebied verspreid
Community Access en Healing Networks < br >

Mesh netwerken
, daarentegen , zijn vergelijkbaar met zelfconfigurerend Wide Area Networks , dat de clientcomputers verlengen netwerk met behoud van het. De lay-out van draadloze mesh- netwerken is zodanig dat ze zijn self-healing en zelforganiserend . Een knooppunt kan verlaten zonder verstoring van het netwerk als geheel , terwijl de structuur van het netwerk wordt bepaald door de gebruikers van dat netwerk in plaats van een gecentraliseerde organisatie .

Previous: Next:
  routers
·Hoe te verbinden Uw 2Wire voor…
·Breedband Vs . Gigabit routers…
·Hoe maak je een router resette…
·Wat is een Gateway in Verwijzi…
·Hoe vindt u uw SSID wachtwoord…
·Gerouteerd Netwerken Voordelen…
·Hoe te tonen Routing Table on …
·Hoe kan ik een Linksys - B Rou…
·Hoe maak Linksys Prive 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden het WAN en Voice Interf…
·Ik kan geen verbinding de PowerBook G4 m…
·Hoe maak je een ISA Proxy Port Verander 
·Hoe te verbinden een laptop een draadloz…
·Wat zijn de voordelen van Client Server …
·Hoe een Motorola kabelmodem installeren 
·Vergelijk Programma voor Anoniem Surfen 
·File & printerdeling Software 
·De modem werkt niet Say PC Activity Toen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com