Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Draadloze router compatibel met Time Warner Cable
Time Warner Cable 's RoadRunner Internet service biedt breedband internettoegang via de kabel voor uw woning via een modem die door de kabelmaatschappij . Time Warner biedt ook een modem die een draadloze router omvat , hoewel hij laadt vaak voor de apparatuur . Het vinden van een router die compatibel is met uw Time Warner modem is eenvoudig - de meeste moderne routers werken met modems van de kabelmaatschappij . Connections

Om te werken met uw Time Warner Cable modem , moet uw router hebben een coaxiale kabel aansluiting en een Ethernet-of USB -poort . Deze zijn standaard op de meeste modems . Ook standaard op de meeste modems is het gebruik van Internet Protocol versie 4 of IPv4 , die je nodig hebt om te werken met Time Warner Cable . Dit protocol kan de router het IP van uw modem om meerdere apparaten , zoals uw laptop , printer en smartphone .
DOCSIS

delen Als u de aankoop van een combinatie modem en draadloze router te gebruiken met RoadRunner , Time Warner vereist dat het voldoen aan de gegevens -Over - Cable Service Interface Specifications of DOCSIS . De meeste modems met draadloze routers zal deze specificatie voldoen , maar zorg ervoor dat de meest recente drivers en de laatste herziening van DOCSIS downloaden , indien het verstrekken van uw eigen apparatuur .
Compatibel Routers
< br >

De Netgear N900 Wireless Dual Band Gigabit Router WNDR4500 heeft als beoordeling " zeer goed" door " PC Magazine , " en het is compatibel met Time Warner Cable Internet service . Bij 180 dollar, op de datum van publicatie , het is een beetje prijzig , maar veel lager geprijsde Netgear routers , zoals de N600 , ook werken met RoadRunner modems . Cisco's RoadRunner - compatibele Linksys E4200 Maximale prestaties Wireless - N Router begint bij $ 80 en werd beoordeeld als " zeer goed" door " PC Magazine . " Vanaf $ 128 , de Asus RT - N56U Dual-Band Gigabit Wireless - N Router , die werkt met Time Warner Cable Internet , kreeg een " uitstekend" waardering van CNET .
Tech Support

Time Warner Cable
biedt installatie en configuratie voor de routers het biedt , alsmede voortdurende technische ondersteuning om eventuele problemen met de verbinding ervaar je oplossen . Toch zal het bedrijf niet garanderen dat een router koopt correct zal werken , noch zal het bieden technische ondersteuning op een product dat niet voorziet .

Previous: Next:
  routers
·Hoe de Linksys SWR2024 Recover…
·Router Protocollen & Routing P…
·Router FAQ 
·Hoe maak je een D - Link Route…
·How to Set Up een Netgear rout…
·Rip 2 Protocol 
·Hoe te Plaats de BlackBerry ro…
·Hoe weet ik welke firmware mij…
·Hoe een Intruder blok van de R…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een IP-adres gebruiken IPtabl…
·Hoe maak je een Wireless - G Antenne Bui…
·Hoe maak je een gateway te gebruiken met…
·Hoe je ADSL snelheid te verbeteren 
·Functionele verschil tussen een hub rout…
·Een route in Windows 
·Hoe maak je Voltooi een PC naar PC Ether…
·Hoe te verbinden twee computers met een …
·Hoe de Memory Box op Google 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com