Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Star Network Topologie Hub & Switch Verschillen
Bedrijven en andere organisaties gebruiken computernetwerken om de communicatie tussen medewerkers te verbeteren , maar ook om de productiviteit in de taken die ze uitvoeren te verbeteren . Deze netwerken gebruiken meestal een ster -topologie met hubs en switches aan computerapparatuur met elkaar te verbinden . De " star" verwijst naar de manier lijkt fysiek met een hub of switch midden van computers verbonden door een kabel . Netwerk topologieën

Twee van de meest voorkomende netwerk topologieën zijn bus en ster . Een fysieke bustopologie wordt meestal aangelegd langs een kabellengte met computers patchen erin met tussenpozen . Een fysieke ster-topologie gaat om een ​​centraal apparaat met kabels straalt uit naar de bijgevoegde computers . De " fysieke " topologie heeft betrekking op de manier waarop het netwerk fysiek aangelegd , terwijl de term " logische " verwijst naar de wijze waarop een bepaalde fysieke topologie werkt. Bijvoorbeeld , kan een logische bus daadwerkelijk worden geïmplementeerd als een fysieke ster met een hub in het midden .
Datapakkettransmissie

Netwerken
bewegen brokken informatie genaamd " data pakketten . " Hubs en switches omgaan met deze pakketten anders in die hubs forward de pakketten uit naar alle computers aangesloten op de hub . Dit is zowel inefficiënt en onzeker als iedere computer die is aangesloten op de hub kan kijken naar alle van de pakketten oversteken van het netwerk . Omgekeerd dient er alleen maar komen met een pakket naar de bestemming zoals die in het pakket zelf . Ze zijn in staat om dit te doen door het bouwen van een tabel in het geheugen van de computer waarop de switch is aangesloten op welke poort op de switch . Dit verbetert de efficiëntie van het netwerk en beveiliging .
Transmission Botsingen

Gebruikers
geen tijd plannen wanneer ze pakketjes kunnen sturen over het netwerk , maar gewoon gegevens te verzenden wanneer ze maar willen . In een bus topology wanneer twee of meer inrichtingen zenden tegelijkertijd een aanrijding op de draad wordt gestopt overbrengingen voor een willekeurige hoeveelheid tijd voordat doorgifte kan beginnen . Schakelaars voorkomen botsingen helemaal omdat ze creëren on-the - fly verbindingen tussen het verzenden en ontvangen van apparaten . Dit verbetert het netwerkgebruik door de gehele beschikbare bandbreedte voor elke verbinding .
Van bandbreedte

Bytes
verwijst naar de hoeveelheid van de door het netwerk kan verplaatsen binnen een bepaalde tijdsbestek . Dit wordt meestal gemeten in bits per seconde en moderne netwerken miljarden bits per seconde te verzenden. In een hub topologie maximale benutting haalbare bandbreedte is ongeveer 30 procent . Dus in een GB per seconde netwerk de maximale verwerkingscapaciteit zou ongeveer 300.000.000 bits per seconde . Zoals eerder vermeld een schakelaar maakt gebruik van de volledige bandbreedte van het netwerk voor elke verbinding . Dit betekent dat voor ieder van meerdere gelijktijdige verbindingen de volledige miljard bits per seconde beschikbaar .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe kan ik toevoegen een speel…
·Hoe het opzetten van een onder…
·Hoe je DHCP Superscopes Creër…
·Hoe Domein Niveaus controleren…
·Hoe kan ik een MAC- adres te v…
·Hoe maak je een Virtual Center…
·Hoe te Connect Hubs Direct 
·Hoe te Connect 3 Computers 
·Hoe maak je route een Cat 5 -k…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Hoe kom ik erachter uw dataverbruik met …
·Waarom wordt mijn draadloze router Werk …
·Hoe te Leaf Lower Springs 
·Wat is een POP3 Server adres ? 
·Hoe maak je een sterkere Wi - Fi Connect…
·Wat is een beveiligingssleutel voor draa…
·WP Greet Box instructies 
·Wat zijn de ABC van Website evaluatie ? 
·De Ethernet Zal niet licht op de Westell…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com