Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat zijn de ABC van Website evaluatie ?
Als het internet blijft ontwikkelen als een bron van massa- informatie , is het belangrijk voor de gebruikers om te weten hoe de informatie die wordt gepresenteerd op elke site te evalueren . Niet alle sites presenteren accurate informatie , dat kan misleidend zijn voor de lezer . De tijd nemen om de site te evalueren kan voorkomen dat de lezer zich kan beroepen op onjuiste informatie . Autoriteit

Bepalen wie de auteur van de website is zal u helpen om te bepalen of de persoon die de bevoegdheid heeft om te zeggen wat hij zegt . Bijvoorbeeld , een website over auto motoren die is geschreven door een gecertificeerd monteur is waarschijnlijk een vrij goede bron . Maar , kan een site over auto's die geschreven is door iemand zonder enige referenties nauwkeurige informatie bevatten als het individu die het geen bevoegdheid hebben .
Access

toegankelijkheid site kunnen beïnvloeden mogelijkheid van de gebruiker om de informatie te gebruiken . Sommige sites vereisen abonnementen , en anderen staan ​​open voor iedereen die op bezoek komt . Toegankelijkheid kan ook worden bepaald door de maatregelen van de auteur om het makkelijk te gebruiken maken . Sites kunnen een SMS - enige optie om het bekijken van de site gemakkelijker voor gebruikers met een verminderd gezichtsvermogen bieden . Afdrukopties , zoals alleen het afdrukken van tekst , kan ook verhoging van de toegankelijkheid voor gebruikers van de site .
Bibliografie

Denk aan de bibliografie , of verwijzingen , van waar de informatie verzameld voordat informatie van de website als een feit accepteren . Dingen te zoeken in aanvaardbare middelen zijn of de bron is gerenommeerde - bijvoorbeeld of de inhoud auteur is een bekende autoriteit op het gebied. Gebruiker gemaakte bronnen die afhankelijk zijn van persoonlijk advies zijn onderhevig aan vertekening . Sites die informatie verzamelen door gebruikers aangemaakt hebben vaak onjuistheden . Als de referenties niet opstaan ​​om de test van de auteur gezag , dan moet je wel voorzichtiger van de inhoud van de site met behulp van de referenties .
Data

Informatie verandert snel , vooral op het internet . Het is belangrijk te weten hoe oud de gegevens . Data op de site die u vertellen wanneer de verschillende stukjes informatie waar u helpen om de leeftijd van de informatie vaststellen en of nieuwe informatie beschikbaar is over het onderwerp kan worden toegevoegd . In sommige gevallen is het tijdsverloop niet omdat een banaan geel is wanneer rijp . Maar bij het zoeken onderwerpen als technologie , kan informatie worden snel verouderd .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te installeren Wi - Fi 
·Hoe maak je 301 omleidingen op…
·Hoe te DOCSIS Problemen 
·Hoe maak je een Fiber Optic Ho…
·Hoe een IsoBuster verwijderen …
·Hoe doet u mee de Winx Club 
·Hoe gratis tv Get on a compute…
·Hoe maak je een Verizon FiOS v…
·Hoe Hook Up een Comcast DVR Bo…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Lage signaalsterkte Wireless Problemen 
·Hoe te houden Mijn Linksys wordt gebruik…
·Microsoft Network Tools 
·Linksys Router Installatie-instructies 
·Hoe maak je een statisch IP-adres 
·Hoe maak je een Ethernet- adapter voor X…
·De effecten van Electronic Document Imag…
·Qwest Hi - Speed ​​Internet-opties 
·Wat is Google proxy? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com