Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Linksys Router Installatie-instructies
Een Linksys router is een computer netwerkapparaat waarmee meerdere gebruikers toegang tot netwerkbronnen , namelijk printers , servers en internetverbinding . De meeste Linksys routers ( evenals andere merken ) zijn draadloze mogelijkheden en bedrade verbindingen . Linksys routers staan ​​in hoog aanzien in de tech gemeenschap vanwege hun betrouwbaarheid , gemak van installatie , en het gebrek aan toeters en bellen . Wat je nodig hebt
Ethernet RJ - 45 -kabels
Toon Meer Aanwijzingen
1 WAN -poort van de modem .

Schakel uw modem ( ADSL of kabel ) door de stekker uit het stopcontact , en sluit deze aan op uw Linksys router met een Ethernet RJ - 45 -kabel . Het ene uiteinde van de kabel wordt aangesloten op de aansluiting op de modem , terwijl de andere stekers in de " WAN" poort van de router . Kopen van 2 Gebruik alleen hoogwaardige kabels.

Sluit de modem in het stopcontact, wacht 45 seconden en schakel de Linksys . Steekt u een Ethernet RJ - 45 -kabel aan op een van de genummerde poorten op de achterkant van uw router en steek het andere uiteinde in de netwerk -aansluiting op uw computer .
3 Doe geen moeite met de meegeleverde cd .

Start een webbrowser ( Internet Explorer , Safari , Firefox of Google Chrome ) en voer 192.168.1.1 in de URL-balk . Wanneer u wordt gevraagd om een ​​gebruikersnaam en een wachtwoord , voert u "admin " in beide velden .
4 Houd uw router beveiligd .

Selecteer het tabblad 'Beveiliging' op de belangrijkste configuratiepagina om de standaard gebruikersnaam en het wachtwoord te wijzigen , en klik vervolgens op de "Save Settings " knop aan de onderkant van de pagina . Klik op het tabblad " Wireless " om de naam van het draadloze netwerk te veranderen van de standaard , die is " linksys . " Geef uw netwerk een naam die het identificeert van andere draadloze netwerken binnen bereik door het invoeren van het in de " Naam draadloos netwerk ( SSID ) ' veld en uw wijzigingen op te slaan .
5 Wachtwoorden voorkomen netwerk bloedzuigers .

Selecteer het tabblad " Wireless Security " op de " Wireless " pagina om de beveiliging te configureren . Zowel WEP en WPA-beveiliging bieden alle bescherming die u nodig hebt . Als u WEP selecteert , voert u een wachtwoord in het juiste veld en klik op de " Generate " knop . Uw wachtwoord wordt een willekeurig 10 - cijferig alfanumeriek wachtwoord zijn. Als u WPA selecteert , kunt u uw eigen wachtwoord aan te maken . Klik op te slaan als u klaar bent .
6 Je bent op het internet !

Zoek uw draadloze netwerk en er verbinding mee maken , en voer het wachtwoord dat u in stap 5 opgericht als daarom wordt gevraagd . Als u een kabel bedrijf te gebruiken voor uw ISP , dan bent u in staat om toegang te krijgen tot het internet . Als u DSL gebruikt , volgt u de stappen in de volgende sectie .
Configureren van uw Linksys voor DSL
7 Linksys routers zijn eenvoudig te configureren .

verbinding met uw router via een Ethernet -kabel of draadloos , zoals beschreven in de eerste paragraaf . Voer 192.168.1.1 in de URL-balk , en voert u de gebruikersnaam en het wachtwoord die u hebt gemaakt in stap 4 .
8 Houd uw klantnummer bij de hand.

Trek de " Internet Connection Type" op PPPoE . Vul uw DSL gebruikersnaam en wachtwoord in de juiste velden en sla uw instellingen . Deze informatie werd uitgegeven aan u wanneer u dienst opgericht , dus controleer uw papierwerk voor haar . Als je het niet hebt , bel dan uw ISP helpdesk op te halen .
9 Neem uw wachtwoorden .

Start een webbrowser toegang tot het Internet . Uw Linksys router behoudt uw gebruikersnaam en wachtwoord , zodat u niet hoeft te opnieuw in te voeren .

Previous: Next:
  routers
·Hoe de TZ - 170 Reset naar de …
·Hoe kan ik een Linksys WRT54G …
·Help met een 2Wire Router 
·Hoe maak je verbinding een Mac…
·Dynamic Routing Protocol 
·Router emulatie programma's 
·Hoe maak je verbinding een Can…
·Goede Data Transfer Speed ​​vo…
·Specs voor de Belkin Wireless …
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Gebruik van Ethernet Cord 
·Hoe converteren van PAM PCM 
·Hoe te Wiring Diagrams maken met Visio 
·Internet Connection Sharing service star…
·Hoe het opzetten van een FTP -server op …
·Hoe te Kabels organiseren in een Office 
·Hoe Network Two Wired Laptop & Desktop C…
·Hoe kan ik mijn draadloos laptop draadlo…
·Definitie van lage bandbreedte Internet 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com