Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Goede Data Transfer Speed ​​voor Router
De data transfer snelheden u kunt verwachten van uw router worden grotendeels bepaald door het type verbinding loopt tussen haar en uw computer . Zowel Ethernet als WiFi omvatten een scala van datatransmissienormen , wat betekent dat twee soortgelijke uitziende routers kunnen overdragen op sterk verschillende snelheden . Daarnaast kunnen snelheidsverschillen tussen LAN en WAN -technologieën resulteren in het interne verkeer loopt sneller dan het internetverkeer vanaf hetzelfde apparaat . Transfer Beperkingen

Data-overdracht
tussen twee apparaten gebeurt alleen zo snel als de langzaamste schakel tussen deze apparaten kan draaien . Bijvoorbeeld , kan een computer worden aangesloten op een router dan 100 megabit per seconde Ethernet , maar als Internet verbinding van de router draait alleen op 20 Mbps , kan de computer nooit extern verkeer te ontvangen op meer dan 20 Mbps . Bij de berekening router snelheid , is het belangrijk te onthouden dat de snelheid verbinding tussen uw computer en router aanzienlijk hoger dan de snelheid waarmee de router kan communiceren met online apparatuur kan zijn .
Ethernet
< br

meeste Ethernet-interfaces > data-overdracht op een van beide 10 , 100 of 1000 Mbps . Uw router documentatie moet aangeven welke datasnelheden interfaces van uw apparaat tegemoet . Deze normen zijn downwards compatible ; met 1000 Mbps Ethernet , kunnen interfaces overdragen op 100 of 10 Mbps , indien nodig . Ethernet-verbindingen zijn ontworpen om de snelheid automatisch te onderhandelen , wat betekent dat uw router automatisch moeten gebruik maken van de hoogst mogelijke snelheid te communiceren met uw bekabelde clients . Voor de beste prestaties , ervoor zorgen dat u niet kabellengte gebruik van meer dan 25 voet .
Wireless

Wireless - N -apparaten
in staat zijn overdrachtsnelheden van tot 300 Mbps . De vroegere Wireless - G standaard is in staat om maximaal 54 Mbps . Draadloze netwerken zijn veel gevoeliger voor invloeden van buitenaf dan bekabelde netwerken , wat betekent dat de snelheden u van uw router zwaar kan fluctueren dan zelfs eenvoudige Wi - Fi- instellingen . U kunt Wi - Fi- overdracht snelheden te maximaliseren door het minimaliseren van het aantal obstakels tussen uw computer en uw router en door het houden van zowel de buurt van andere vormen van draadloze of radioapparatuur .
Internet

In het algemeen , internetverbindingen zijn trager dan de lokale netwerkverbindingen . Een snelle internet verbinding is belangrijk , want het is dit - niet uw lokale netwerk snelheid - dat de snelheid waarmee je kunt downloaden regelt . De snelheid die u kunt verwachten van uw internetverbinding is grotendeels afhankelijk van het plan dat u bent op met uw serviceprovider . Als richtlijn is echter 2012 cijfers van netwerkbedrijf Akamai zet de gemiddelde Amerikaanse breedbandverbinding op 7,4 Mbps , met een gemiddelde piek- snelheden van 31,5 Mbps .

Previous: Next:
  routers
·Hoe te tonen IP Segment inform…
·Hoe maak je een VLAN Extend Ac…
·Hoe te Encryptiesleutels Plakk…
·Hoe te Cavtel Net Reset 
·Enhanced Interior Gateway Rout…
·Hoe Set Up NETGEAR Beveiliging…
·Hoe te Netgear WG602 Install 
·Hoe te Routers Audit 
·Hoe maak je verbinding een Lin…
  Related Articles
Hoe kunt u uw Swamp Cooler Smell Good ? 
Hoe om gegevens van de ene computer naar…
Hoe het verhogen van Data Rate via draad…
Hoe om bestanden te gebruiken WLAN 
Hoe om muziek vanaf een computer naar ee…
Hoe je Wireless SSID tussen computers 
Wireless Data Transmission Methoden 
Hoe gegevens verzenden naar een Bluetoot…
Verbinding maken met het internet zonder…
  Netwerken Articles
·Mijn NETGEAR Smart Wizard niet werken 
·Hoe de Password Reset op een 2Wire 1000 …
·Hoe maak je een draadloze telefoon gebru…
·Hoe te verbinden aan favorieten Van twee…
·Hoe de Netgear DG834GT Problemen 
·Hoe een IP- Locate 
·Hoe maak je een iMac Ethernet Card Fix 
·Hoe maak je een draadontspanner Monitor 
·Hoe te Statische IP configureren Buiten …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com